Τελευταία Νέα
old

Η καταστροφή στο Χρηματιστήριο είχε προαναγγελθεί από τις 30 Ιουνίου από το www.bankingnews.gr

Η καταστροφή στο Χρηματιστήριο είχε προαναγγελθεί από τις 30 Ιουνίου από το www.bankingnews.gr
Το www.bankingnews.gr από τα τέλη Ιουνίου 2014 είχε έγκαιρα προειδοποιήσει
Η καταστροφή στο ελληνικό χρηματιστήριο, γιατί δεν υπάρχει άλλη λέξη που να μπορεί να αποτυπώσει το χάος που επικρατεί σε μετοχές και ομόλογα δεν αποτελεί έκπληξη.
Το www.bankingnews.gr από τα τέλη Ιουνίου 2014 και στηριζόμενο ακριβώς στο σενάριο πτώσης της κυβέρνησης και επίσπευσης των εκλογών (υποστηρίζαμε για Μάρτιο του 2015) είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι το fair value στο ελληνικό χρηματιστήριο είναι 750 μονάδες και σε ένα σενάριο καταστροφής οι 600-550 μονάδες.
Οι δραματικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα αποτελούν δικαίωση του ρίσκου που πήραμε ως οικονομικό μέσο ενημέρωσης και με συνέπεια υποστηρίξαμε ότι το χρηματιστηριακό χάος που έρχεται δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.
Παρά τις κατά καιρούς πιέσεις που δεχτήκαμε είτε φιλικά είτε εχθρικά διακείμενων προς εμάς παραγόντων της αγοράς να μην δημοσιοποιούμε εκτιμήσεις για επερχόμενη καταστροφή στο ελληνικό χρηματιστήριο, με συνέπεια συνεχίσαμε να προειδοποιούμε για 750 μονάδες και 600-550 μονάδες.
Η κατάρρευση του ελληνικού χρηματιστήριου τις τελευταίες ημέρες προς τις 800 μονάδες, που αποτελούν χαμηλά Ιουλίου του 2013, επιβεβαιώνουν περίτρανα το www.bankingnews.gr που τόλμησε μήνες πριν να προαναγγείλει την καταστροφή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης