Τελευταία Νέα
Οικονομία

Έφοδος στην οικία και τα γραφεία του επιχειρηματία Θ. Λιακουνάκου, αναζητώνται έγγραφα για προμήθειες στα εξοπλιστικά

Έφοδος στην οικία και τα γραφεία του επιχειρηματία Θ. Λιακουνάκου, αναζητώνται έγγραφα για προμήθειες στα εξοπλιστικά
Ο Θωμάς Λιακουνάκος ελέγχεται για σειρά αδικημάτων, όπως ενεργητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
Έφοδο στην οικία και τα γραφεία του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου πραγματοποίησαν το τελευταίο 48ωρο κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας.
Κατά τις πληροφορίες, μετά από μυστική προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας, το πρωί της Πέμπτης, κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του Θωμά Λιακουνάκου στο Χαλάνδρι, καθώς και στην οικία του.
Ο Θωμάς Λιακουνάκος ελέγχεται για σειρά αδικημάτων, όπως η ενεργητική δωροδοκία και η νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα για κατ' οίκον έρευνα με στόχο την ανεύρεση αποδεικτικών στοιχείων για τα εγκλήματα:
- της ενεργητικής δωροδοκίας
- της νομιμοποίησης εσίδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Οι αστυνομικοί είχαν εντολή να «ξεσκονίσουν» τα αρχεία του επιχειρηματία και να αναζητήσουν έγγραφα που αφορούν σε προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων από το 1998 μέχρι και σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν ξενόγλωσσα έγγραφα που αφορούν σε συναλλαγές και offshore εταιρείες, υλικό που μεταφέρθηκε στα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας.
Την ίδια ώρα με την έρευνα στα γραφεία του Θωμά Λιακουνάκου, οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν και έφοδο σε γραφείο γνωστού δικηγόρου, προκειμένου να αναζητήσουν και εκεί υλικό που σχετίζεται με τις «αμαρτωλές» μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα, Παρασκευή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης