Τελευταία Νέα
Οικονομία

Oμολογιούχοι: «Μόνοι έκθετοι στα μάτια μας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» - Ασυνεπής και αναξιόπιστη η ελληνική κυβέρνηση

Oμολογιούχοι: «Μόνοι έκθετοι στα μάτια μας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» - Ασυνεπής και αναξιόπιστη η ελληνική κυβέρνηση
Οι ομολογιούχοι δηλώνουν πως σύντομα με τη ψήφο τους θα αναδείξουν τη νέα κυβέρνηση του τόπου...
Χαιρετίζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου τις τροπολογίες που κατέθεσαν στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜ.ΑΡ, οι ανεξάρτητοι βουλευτές, οι ΑΝΕΛ, η Χ.Α.
Όπως επισημαίνει, σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ομολογιούχων, συγχαίρει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τη ΔΗΜ.ΑΡ., τους ΑΝΕΛ, τους ανεξάρτητους βουλευτές, τη Χ.Α. και το Κ.Κ.Ε. που με την συμπαράστασή τους δείχνουν έμπρακτα τη θέλησή τους για την αποκατάσταση των αποταμιεύσεων της πλέον αδικημένης κοινωνικής ομάδας της χώρας.
Μόνοι έκθετοι στα μάτια των ομολογιούχων παραμένουν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Οι 17 καταγεγραμμένες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για «δήθεν» αποζημίωση των ομολογιούχων μετά το PSI και η προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού στο σημείο 3 του Ζαππείου για «αποκατάσταση των πατριωτών επενδυτών» φανερώνουν πλέον, λίγες μέρες πριν τη συζήτηση των κατατεθειμένων τροπολογιών στη Βουλή, την ασυνέπεια και την αναξιοπιστία της ελληνικής κυβέρνησης, σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.
Οι ομολογιούχοι και ο οικογενειακός ιστός τους δεν ξεχνούν και σύντομα με τη ψήφο τους θα αναδείξουν τη νέα κυβέρνηση του τόπου, τονίζουν τέλος οι ομολογιούχοι.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου εκφράζει τη θέση τουλάχιστον 200.000 ενεργών συμπολιτών μας που αποτελούν τον οικογενειακό ιστό 15.000 και πλέον οικογενειών ομολογιούχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης