Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ομολογιούχοι: «145 βουλευτές φανερά και 153 βουλευτές κρυφά ζητούν λύση για τους ομολογιούχους τώρα - Σαμαράς, Βενιζέλος οι εχθροί»

Ομολογιούχοι: «145 βουλευτές φανερά και 153 βουλευτές κρυφά ζητούν λύση για τους ομολογιούχους τώρα - Σαμαράς, Βενιζέλος οι εχθροί»
O Σύλλογος Ομολογιούχων ανακοινώνει δυναμικές κινητοποιήσεις των ομολογιούχων αύριο Τρίτη έξω από την ελληνική Βουλή
Σφοδρή επίθεση προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπολύει ο Σύλλογος Ομολογιούχων Φυσικών Προσώπων, τα μέλη του οποίου υπέστησαν μεγάλες ζημιές κατά την εμπλοκή τους στο PSI+ το 2012.
Σε ειδική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Ομολογιούχων, χαρακτηρίζει εχθρούς των ομολογιούχων τους κ. κ. Σαμαρά και Βενιζέλο υποστηρίζοντας πως πλην αυτών των δύο, οι 298 βουλευτές της Βουλής ζητούν άμεσα λύση για τους ομολογιούχους.
Ενδεικτική είναι η αναφορά του Συλλόγου πως «145 βουλευτές φανερά και 153 βουλευτές κρυφά ζητούν λύση για τους ομολογιούχους τώρα».
Ταυτόχρονα ο Σύλλογος Ομολογιούχων ανακοινώνει δυναμικές κινητοποιήσεις των ομολογιούχων αύριο Τρίτη έξω από την ελληνική Βουλή.
"Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου και από τις 6 και μετά το απόγευμα, που θα συζητηθοούν οι τροπολογίες για τους μικροομολογιούχους στην ελληνική Βουλή, οι μικροομολογιούχοι θα δώσουν δυναμικά το παρών τους έξω από τη Βουλή για να ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τους βουλευτές που κατέβασαν τις τροπολογίες", καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης