Τελευταία Νέα
Οικονομία

Με κινητοποιήσεις γιορτάζουν τη Mέρα Αποταμίευσης (31/10) οι ομολογιούχοι - «Δεν ξεχνούν τις ψεύτικες υποσχέσεις Σαμαρά, Βενιζέλου»

Με κινητοποιήσεις γιορτάζουν τη Mέρα Αποταμίευσης (31/10) οι ομολογιούχοι - «Δεν ξεχνούν τις ψεύτικες υποσχέσεις Σαμαρά, Βενιζέλου»
Οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, στις 10:00, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Αποταμίευσης, στις 31 Οκτωβρίου, οι ομολογιούχοι - φυσικά πρόσωπα που υπέστησαν ζημιές από το PSI+.
Οι ομολογιούχοι δηλώνουν πως δεν ξεχνούν, βάλλοντας κατά του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ.κ. Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου, κατηγορώντας τους για «ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις».
Όπως τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ομολογιούχων "για τρίτη φορά θα γιορτάσουμε τη μέρα της αποταμίευσης σαν αποταμιευτές που το Κράτος σε συνεργασία με τις τράπεζες, έκλεψαν τις οικονομίες μας. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αφήσει το πρόβλημα να ξεχαστεί, αρνούμενη να δώσει λύση, ελπίζοντας ότι κι εμείς θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα".
"Στις 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:00 ο Σύλλογος
καλεί τους ομολογιούχους, στην οδό Νίκης, στο Υπουργείο Οικονομικών, απαιτώντας συνάντηση με τον Υπουργό, προκειμένου επιτέλους να πεισθεί η κυβέρνηση να επιστρέψει τις οικονομίες που μας έκλεψαν και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του Ζαππείου για τους ομολογιούχους ο πρωθυπουργός της χώρας
Ταυτόχρονα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την ίδια ημέρα και ώρα - Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 - και οι ομολογιούχοι της Θεσσαλονίκης, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην Ι. Δραγούμη με Τσιμισκή.
Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και αίτημα συνάντησης με τον υπουργό, Γ. Ορφανό.
"Γιατί κανένας δεν ξεχνά τις ψευτικές προεκλογικές υποσχέσεις του Σαμαρά και του Βενιζέλου, απέναντι στις 15.000 οικογένειες των ομολογιούχων", τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι ομολογιούχοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης