Τελευταία Νέα
Οικονομία

Long (διευθύνων σύμβουλος TUI): Πολύ σημαντική η πολιτική σταθερότητα που έχει επιτύχει η κυβέρνηση Σαμαρά και για τον τουρισμό

tags :
Long (διευθύνων σύμβουλος TUI): Πολύ σημαντική η πολιτική σταθερότητα που έχει επιτύχει η κυβέρνηση Σαμαρά και για τον τουρισμό
Συνάντηση με τους επικεφαλής της TUI στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς
Συνάντηση με τους επικεφαλής της ταξιδιωτικής εταιρείας TUI είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρουσία και της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.
Σε δηλώσεις του ο Peter Long, διευθύνων σύμβουλος της TUI απέδωσε τα εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση για την πολιτική σταθερότητα στην χώρα, καθώς όπως είπε χάρη σε αυτήν, υπάρχει «πολύ δυνατή και θετική οικονομική πορεία, κάτι που είναι ιδιαιτέρως καλό για τον τουρισμό».
Παράλληλα ο Long υποστήριξε πως ήταν πολύ δυνατή η φετινή χρονιά για την Ελλάδα, αναφέροντας πως αυξήθηκε κατά 10% ο αριθμός των πελατών της TUI, που επισκέφθηκε φέτος την Ελλάδα.
«Έχουμε πολύ καλή και δυνατή σχέση συνεργασίας με την υπουργό σας και βλέπουμε δυνατότητες να την εξελίξουμε περαιτέρω. Ελπίζουμε να αυξήσουμε των αριθμό των πελατών πάλι κατά 10% και την επόμενη χρόνια» τόνισε ο Long απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.
Από την πλευρά της η υπουργός Τουρισμούδήλωσε ότι η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού έχει βασιστεί σε συνεργασίες με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού.
«Μας ενδιαφέρει να συνεχίσει η αυξητική πορεία και το 2015, όπως είχαμε και το 13-14. Να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο και να δώσουμε και σε άλλες περιφέρειες της χώρας να μπουν στο "παιχνίδι" του τουρισμού και να δώσουμε τη δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να έχουν περισσότερα οφέλη από τον τουρισμό» τόνισε η κα. Κεφαλογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης