Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μαθιός (ΣΒΑΠ): Οι πολιτικές επιλογές πρέπει να γίνονται με περισυλλογή όσο η οικονομία μας παραμένει ευαίσθητη

Μαθιός (ΣΒΑΠ): Οι πολιτικές επιλογές πρέπει να γίνονται με περισυλλογή όσο η οικονομία μας παραμένει ευαίσθητη
Δηλώσεις, θέσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις απεικονίζονται άμεσα στην αγορά ...
Τα δυσάρεστα χρηματιστηριακά φαινόμενα των ημερών, καθώς και τις προϋποθέσεις δανεισμού της χώρας από τις ξένες αγορές σχολίασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, Δημήτρης Μαθιός.
Ειδικότερα ο κ. Μαθιός επισήμανε ότι «οΣύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής έχει επανειλημμένα επισημάνει την σημασία που έχει η συμπεριφορά της πολιτικής και ειδικότερα η συμμετοχή της στις οικονομικές δραστηριότητες».
«Δηλώσεις, θέσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις απεικονίζονται άμεσα στην αγορά και οι επιπτώσεις είναι δυσάρεστες και ορατές όπως αυτές που ζούμε το τελευταίο διήμερο στην Χρηματιστηριακή Αγορά της χώρας» τονίζει ο κ. Μαθιός και συμοληρώνει:
«Οι πρόωροι πανηγυρισμοί για την αντιμετώπιση της κρίσης και την έξοδό μας στις αγορές εγκαταλείποντας τους σημερινούς μηχανισμούς χρηματοδότησης προκάλεσαν δυσάρεστο κλίμα με τις επιπτώσεις να φθάνουν μέχρι το ΧΑΑ».
«Θεωρούμε ότι οι πολιτικοί και οι πολιτικές επιλογές πρέπει να γίνονται με περισυλλογή όσο η οικονομία μας παραμένει ευαίσθητη σε απώλειες του εδάφους που κερδήθηκε για έξοδο από την κρίση» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης