Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΤΑΙΠΕΔ: Επαφές Π. Μπουχώρη με διεθνείς επενδυτές στο Roadshow της BofA στο Λονδίνο - Αισιοδοξία για αύξηση των επενδύσεων

tags :
ΤΑΙΠΕΔ: Επαφές Π. Μπουχώρη με διεθνείς επενδυτές στο Roadshow της BofA στο Λονδίνο - Αισιοδοξία για αύξηση των επενδύσεων
Αισιοδοξία στο ΤΑΙΠΕΔ παρά τη νευρικότητα στις αγορές
Με ισχυρούς διεθνείς επενδυτές συναντήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, Πασχάλης Μπουχώρης, στο πλαίσιο του roadshow που διοργάνωσε η Bank of America στο Λονδίνο.
Στο επίκεντρο των επαφών του Π. Μπουχώρη, βρέθηκε η παραχώρηση λιμανιών, υποδομών , σιδηροδρόμων και μαρίνων.
Μεταξύ άλλων στο Roadshow συμμετείχαν οι Global investment partners, η Κuwait Investment Office, η Allianz Capital και η IFM.
Παρά τη νευρικότητα των αγορών τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές αξιολογούν θετικά τις προοπτικές ανάπτυξης των υποδομών στην Ελλάδα και ειδικότερα τις επενδυτικές δυνατότητες μέσω του προγράμματος που υλοποιεί το ΤΑΙΠΕΔ.
Τα στελέχη των επενδυτικών οίκων θεωρούν πως η συμμετοχή μακροπρόθεσμων διεθνών θεσμικών επενδυτών σε επενδύσεις στην Ελλάδα θα αυξηθεί υπό την προϋπόθεση συνέχισης των μεταρρυθμίσεων και σταθερότητας ως προς το επενδυτικό περιβάλλον.
Το πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ κορυφώνεται στο επόμενο εξάμηνο με 16 διαγωνισμούς σε τελική φάση ως το Μάρτιο με έμφαση στις υποδομές (αεροδρόμια, λιμάνια, μαρίνες, σιδηρόδρομοι, real estate).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης