Τελευταία Νέα
Οικονομία

Δένδιας: Τίποτα από όσα προέβλεπε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πραγματοποιήθηκε - Η Ελλάδα δεν επέστρεψε στη δραχμή, αλλά στην ανάπτυξη...

Δένδιας: Τίποτα από όσα προέβλεπε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πραγματοποιήθηκε - Η Ελλάδα δεν επέστρεψε στη δραχμή, αλλά στην ανάπτυξη...
Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα όχι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού σαν αυτές που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από τη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, επιχειρώντας να αντικρούσει τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
"Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα όχι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού σαν αυτές που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε ο κ. Δένδιας για να προσθέσει πως "Αν μοιράζουμε λεφτά που δεν έχουμε, γινόμαστε όλοι πλούσιοι".
"Είναι βέβαιο ότι οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι νομπελίστες της επόμενης χρονιάς!", σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.
"Τι από όλα όσα προέβλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε;", διερωτήθηκε με καυστικό ύφος ο κ. Δένδιας.
"Ο κ. Τσίπρας είχε προβλέψει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή. Ο κ. Τσίπρας είχε αρνηθεί τη δυνατότητα εξόδου στις αγορές. Ο κ. Τσίπρας αρνιόταν την ύπαρξη πρωτογενές πλεονάσματος", εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Στον αντίποδα, ανέφερε πως "Για πρώτη φορά γυρνάμε σε ρυθμούς ανάπτυξης. Το 2015 η ανάπτυξη θα είναι στο +2,9%".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης