Τελευταία Νέα
Οικονομία

Θ. Φέσσας (ΣΕΒ): Απαραίτητο ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας – Συνάντηση με Καμμένο (ΑΝ.ΕΛΛ.)

Θ. Φέσσας (ΣΕΒ): Απαραίτητο ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας – Συνάντηση με Καμμένο (ΑΝ.ΕΛΛ.)
Βασικές προϋποθέσεις ανάκαμψης της Ελλάδας, η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα
Την ανάγκη ενός εθνικού σχεδίου ανάπτυξης για την Ελλάδα τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, κατά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Κάμμενο, στα γραφεία του κόμματος.
Όπως επισήμανε ο κ. Φέσσας μετά το πέρας της συνάντησης, «ο ΣΕΒ έχει εγκαινιάσει μια εκτεταμένη αλληλοενημέρωση ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα και την ηγεσία του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να αξιολογήσει  τρόπους ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο επόμενο χρονικό διάστημα».
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη ενός εθνικού σχεδίου ανάπτυξης, κάτι το οποίο, όπως ανέφερε, συζήτησε με τον πρόεδρο και την ηγεσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Υπογράμμισε τέλος, ότι βασικές προϋποθέσεις, ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά και να μπορέσει ο ελληνικός λαός να δει το αποτέλεσμα των θυσιών του να πιάνει τόπο, είναι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα.
Σημειώνεται ότι στη συνάντηση με τον κ. Καμμένο και τους συνεργάτες του από πλευράς ΣΕΒ και πέραν του προέδρου του Συνδέσμου, Θεόδωρου Φέσσα, συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραμούζης και ο γενικός διευθυντής Άκης Σκέρτσος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης