Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μετάθεση κατά ένα μήνα των δόσεων για τον ΕΝΦΙΑ ζητούν 27 βουλευτές της Ν.Δ. – Διορθωτικές κινήσεις επεξεργάζεται η κυβέρνηση

Μετάθεση κατά ένα μήνα των δόσεων για τον ΕΝΦΙΑ ζητούν 27 βουλευτές της Ν.Δ. – Διορθωτικές κινήσεις επεξεργάζεται η κυβέρνηση
Ο χρόνος δύο μηνών μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου κρίνεται αρκετός για τις απαραίτητες διορθώσεις, σημειώνει ο βουλευτής της Ν.Δ, Δ. Τζαμτζής
Διορθωτικές κινήσεις σχετικά με τον νέο φόρο στα ακίνητα, ΕΝΦΙΑ, επεξεργάζεται η κυβέρνηση, μετά τις έντονες αντιδράσεις.
Εν τω μεταξύ, μετά το ΠΑΣΟΚ, 27 βουλευτές της Ν.Δ. με επικεφαλής τον βουλευτή Δάνη Τζαμτζή κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας τη μετάθεση της καταβολής των δόσεων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Τζαμτζής στον ΣΚΑΪ, ο χρόνος των δύο μήνων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου κρίνεται αρκετός για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.
Παράλληλα, τόνισε ότι στην ερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας περιλαμβάνονται έξι συγκεκριμένες προτάσεις για διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, τόνισε από το βήμα της Βουλής, ότι ήδη το υπουργείο προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη που έχουν γίνει, προσθέτοντας ότι ακόμη και ο ίδιος επιλήφθηκε επί του θέματος πριν από έναν μήνα, διορθώνοντας πολλά λάθη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης