Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αγνοεί τις συστάσεις του ΔΝΤ η κυβέρνηση Σαμαρά - Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) - Το Ταμείο ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο

Αγνοεί τις συστάσεις του ΔΝΤ η κυβέρνηση Σαμαρά - Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) - Το Ταμείο ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο
Δεν θα κάνουμε εμείς εδώ ότι λέει το ΔΝΤ
Την άποψη ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει έναν ειδικό τρόπο που εκφράζεται καθώς ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη κληθείσα να σχολιάσει την χθεσινή έκθεση του ΔΝΤ και τις προειδοποιήσεις του σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις για τα μισθολογικά και τους φόρους ακινήτων.
«Ότι λέει το ΔΝΤ δε σημαίνει ότι το κάνουμε εμείς εδώ», είπε σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η κα.Βούλτεψη, τονίζοντας πως το Ταμείο δεν έχει καμία αρμοδιότητα και δεν παρεμβαίνει όσον αφορά τις δικαστικές αποφάσεις.
«Απλώς επειδή αυτές εκδίδονται, τις βάζει στους κινδύνους. Κάνει την έκθεσή του και την κάνει αντικειμενικά», είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, τονίζοντας πως η έκθεση του ΔΝΤ είναι γνωστή από τις 30 Μαΐου.
Αναφορικά με τη συμπλήρωση ενός έτους από το κλείσιμο της ΕΡΤ, η κα. Βούλτεψη υποστήριξε πως άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η δημόσια τηλεόραση, προσθέτοντας πως αυτή είναι σε λειτουργία και θα αναβαθμιστεί.
Ερωτηθείσα σχετικά με την επανέναρξη της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η κα. Βούλτεψη απέφυγε να τοποθετηθεί, τονίζοντας μόνο πως το θέμα της ενημέρωσης «θα είναι κορυφαίο στην κυβέρνηση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης