Τελευταία Νέα
Οικονομία

Βιβλίο για τις… μίζες των εξοπλιστικών, υπό τον τίτλο «Akis Gate» εκδίδει ο Νίκος Ζήγρας! – Σε περίοπτη θέση ο Άκης Τσοχατζόπουλος…

Βιβλίο για τις… μίζες των εξοπλιστικών, υπό τον τίτλο «Akis Gate» εκδίδει ο Νίκος Ζήγρας! – Σε περίοπτη θέση ο Άκης Τσοχατζόπουλος…
«Ανήκω σε ένα παρελθόν που αποδεχόταν τη διαφθορά, την θεωρούσε μάλιστα μαγκιά»
Βιβλίο για τη ζωή και τις… μίζες του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έγραψε ο ξάδερφός του και συγκατηγορούμενος, Νίκος Ζήγρας.
Ειδικότερα, ο Ν. Ζήγρας με τη βοήθεια του δικηγόρου του, Στέλιου Γκαρίπη αναμένεται να εκδώσουν ένα βιβλίο για τη ζωή του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, υπό τον τίτλο «Akis Gate».
«Ανήκω σε ένα παρελθόν που αποδεχόταν τη διαφθορά, την θεωρούσε μάλιστα μαγκιά» αναφέρει στο νέο του βιβλίο, ο Ν. Ζήγρας, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η οποία και δημοσίευσε ορισμένα αποσπάσματα του βιβλίου, το βιβλίο δεν συνιστά ένα ιστορικό κείμενο, καθώς πρόκειται για μία μυθοπλασία. «Έβγαλα την αλήθεια από μέσα μου, ελευθερώθηκα... τώρα θέλω να γράψω μια ιστορία φανταστική, χωρίς να πρέπει κάτι να θυμηθώ, χωρίς να πρέπει να εξηγήσω, χωρίς να πρέπει να απολογηθώ» επισημαίνει ο συγγραφέας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης