Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μίχαλος (ΚΕΕ) - «Γονατογράφημα» η απόφαση του ΥΠΟΙΚ για αναστολή καταβολής δόσεων δανείων

Μίχαλος (ΚΕΕ) - «Γονατογράφημα» η απόφαση του ΥΠΟΙΚ για αναστολή καταβολής δόσεων δανείων
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αντιμετωπίζει με προχειρότητα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο
Για ένα ακόμη «γονατογράφημα» κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕ Αθήνας Κων.Μίχαλος, σχετικά με την τελευταία απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, για αναστολή της καταβολής των δόσεων των δανείων που έχουν ληφθεί από τις επιχειρήσεις με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου.
«Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αντιμετωπίζει με προχειρότητα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τον επιχειρηματικό κόσμο» δήλωσε ο κ. Μίχαλος.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι η ρύθμιση «αποτελεί ένα ακόμη γονατογράφημα, αφού από τη διευκόλυνση αυτήν ωφελούνται ελάχιστοι, ενώ εξαιρούνται περίπου 60.000 επιχειρήσεις που έλαβαν επιχειρηματικά δάνεια μέσω του ΕΤΕΑΝ. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχει ήδη, εδώ και πολλούς μήνες, ζητήσει την οριστική επίλυση του προβλήματος αυτού, που έχει οδηγήσει ήδη μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, ιδιαίτερα της περιφέρειας, σε διακοπή λειτουργίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης