Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στην Κύπρο την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΕΤΕπ, W. Hoyer - Επαφές με την κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση projects και τη στήριξη της οικονομίας

Στην Κύπρο την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΕΤΕπ, W. Hoyer - Επαφές με την κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση projects και τη στήριξη της οικονομίας
Ο επικεφαλής της ΕΤεπ θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία όλων των νευραλγικών υπουργείων
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη 3 Απριλίου ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) W. Hoyer.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυπριακού υπουργείου Οικονομικών, την οποία παρουσιάζουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, o Hoyer θα έχει συναντήσεις με τους υπουργούς Οικονομικών, Εξωτερικών, Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού καθώς και άλλους πολιτειακούς αξιωματούχους, με στόχο τη συζήτηση για τη χρηματοδότηση σημαντικών projects και κατ' επέκταση τη στήριξη της κυπριακής οικονομίας.
Το Eurogroup είναι έτοιμο να στηρίξει την Κύπρο, τόνισε λίγο νωρίτερα ο πρόεδρός του J. Dijsselbloem, κατά τη συνάντησή του με τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη.
«Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Φυσικά συναντηθήκαμε πριν ένα χρόνο όταν έπρεπε να πάρουμε τις πολύ δύσκολες αποφάσεις για την Κύπρο», τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup.
Σημείωσε ότι «έχει γίνει αρκετή δουλειά κατά τον τελευταίο χρόνο και έχω συγχαρεί τον πρόεδρο και την κυβέρνησή του για όλη τη δουλειά που έγινε. Είμαστε έτοιμοι στο Eurogroup να στηρίξουμε την Κύπρο όταν χρειάζεται. Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης