Τελευταία Νέα
Οικονομία

Θεοχάρης (Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων) - Προαναγγέλλει μείωση της φορολόγησης έως το 2015 «όσο οι συνθήκες το επιτρέψουν»

Θεοχάρης  (Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων) - Προαναγγέλλει μείωση της φορολόγησης έως το 2015 «όσο οι συνθήκες το επιτρέψουν»
"Όσο διαρκεί το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να συζητήσει τη χορήγηση αμνηστίας με στόχο την επιστροφή ελληνικών κεφαλαίων του εξωτερικού"
Μέχρι το 2015, «όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν», η κυβέρνηση θα αρχίσει να αποκτά τη δυνατότητα βελτίωσης της φορολογικής καθημερινότητας.
Τα ανωτέρω δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.
Ο εκσυγχρονισμός του ελεγκτικού πλαισίου σημαίνει εξορθολογισμός των διοικητικών δομών, διοίκηση με ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους και ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εξήγησε ο κ. Θεοχάρης.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε πως όσο διαρκεί το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να συζητήσει τη χορήγηση αμνηστίας με στόχο την επιστροφή ελληνικών κεφαλαίων του εξωτερικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης