Τελευταία Νέα
old

ΕΤΕπ - Θέμα ημερών οι υπογραφές για τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο - Μέχρι τον Ιούνιο τίθεται σε λειτουργία

tags :
ΕΤΕπ - Θέμα ημερών οι υπογραφές για τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο - Μέχρι τον Ιούνιο τίθεται σε λειτουργία
Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης
Θέμα ημερών είναι να μπουν οι σχετικές υπογραφές για τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.
Κατά τις πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σειρά συναντήσεων σε τεχνικό επίπεδο, προκειμένου να λυθούν όλα τα διαδικαστικά θέματα και να ανοίξει ο δρόμος για την υπογραφή - με την ΕΤΕπ - μνημονίου συνεργασίας αντίστοιχο με αυτά που έχουν ήδη υπογραφεί με την γερμανική KfW και το Ίδρυμα Ωνάση.
Τα ανωτέρω συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης με τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ Μ. Τανασέσκου.
Συζητήθηκε, επίσης, το σύνολο των δράσεων της ΕΤΕπ στην Ελλάδα, οι οποίες αφορούν στις αρμοδιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Υπενθυμίζεται ότι η εκτίμηση του υπουργείου Ανάπτυξης είναι ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 θα ξεκινήσει σταδιακά η λειτουργία του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης