Τελευταία Νέα
old

Κύπρος - Διαβεβαιώσεις Χ. Γεωργιάδη (ΥΠΟΙΚ) για τις αποκρατικοποιήσεις ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις - Διασφαλίζονται οι εργαζόμενοι

tags :
Κύπρος - Διαβεβαιώσεις Χ. Γεωργιάδη (ΥΠΟΙΚ) για τις αποκρατικοποιήσεις ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις - Διασφαλίζονται οι εργαζόμενοι
Αντιπολίτευση και εργαζόμενοι διαφωνούν με το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που συμφωνήθηκε με την τρόικα
Δύο σημαντικές διαβεβαιώσεις έδωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Χάρης Γεωργιάδης, ενημερώνοντας σήμερα την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις των κομμάτων, αλλά και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν.
Μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι τα συμφέροντα των εργαζομένων διασφαλίζονται διά νόμου και αυτό δεν μεταβάλλεται από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ.
Τόνισε ακόμη πως το νομοσχέδιο διασφαλίζει το ρόλο της Βουλής. Το κάθε βήμα, η κάθε αλλαγή θα περνά από τη Βουλή με τρόπο που να εφαρμόζεται το Σύνταγμα, σημείωσε.
Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ακόμα ότι η Βουλή έχει κάθε δικαίωμα να επιφέρει αλλαγές στο νομοσχέδιο, υποδεικνύοντας ότι εκτεταμένες αλλαγές θα έχουν αποτέλεσμα την ανάγκη νέας διαβούλευσης με την Τρόικα αφού το νομοσχέδιο είναι συμφωνημένο με τους δανειστές μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης