Τελευταία Νέα
Οικονομία

Απόσυρση της τροπολογίας για τις επαγγελματικές μισθώσεις ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

tags :
Απόσυρση της τροπολογίας για τις επαγγελματικές μισθώσεις ζητά η ΓΣΕΒΕΕ
Βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση, δημιουργεί ανασφάλεια σε παλιές και νέες επιχειρήσεις, τονίζει
Την άμεση απόσυρση της τροπολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία μειώνεται στα 3 χρόνια από 12 προηγουμένως η υποχρεωτική διάρκεια επαγγελματικής μίσθωσης, ζητά ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθάς.
Όπως επισημαίνει, «η τροπολογία αυτή βρίσκεται σε εντελώς λάθος κατεύθυνση» και σημειώνει ότι «στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες πασχίζουν να επιβιώσουν στη κρίση και να μην βάλουν λουκέτο έρχεται να προστεθεί η ανασφάλεια. Ανασφάλεια και για τις παλιές επιχειρήσεις αλλά και για τις νέες».
Με αυτή τη τροπολογία, συμπληρώνει, εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα και ότι η πρόβλεψη για τριετή διάρκεια των επαγγελματικών μισθώσεων δεν λαμβάνει καν υπόψη τα 5 χρόνια που δικαιολογεί η εφορία για την απόσβεση μιας επένδυσης.
«Αν ψηφιστεί αυτή η τροπολογία, θα πρόκειται ακόμη για μια ευθεία βολή στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που πασχίζουν μέρα με τη μέρα να επιβιώσουν και να ορθοποδήσουν τόσο οι ίδιοι όσο και η ελληνική οικονομία», κατέληξε ο κ. Καββαθάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης