Τελευταία Νέα
old

Ένταση έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία - Οργισμένη διαμαρτυρία από τους μικροομολογιούχους

tags :
Ένταση έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία - Οργισμένη διαμαρτυρία από τους μικροομολογιούχους
Εκτονώθηκε προς το παρόν η ένταση
Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο διαμαρτυρίας από τους κατόχους αξιογράφων.
Όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι διαμαρτυρόμενοι έσπασαν γλάστρες που βρίσκοντας έξω από τα γραφεία ενώ επιχείρησαν να θρυμματίσουν τζάμια.
Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Φοίβος Μαυροβουνιώτης, ανακοίνωσε ότι οι συγκεντρωμένοι προσπαθούν να μεταβούν πάνω στα γραφεία όπου θα επιχειρήσουν να μιλήσουν με τους αρμόδιους υπευθύνους.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου ζήτησε από το πλήθος να κάνει υπομονή μέχρι να καταφέρει η αντιπροσωπεία να συναντηθεί με κάποιον υπεύθυνο εντός των γραφείων.
Η ένταση εκτονώθηκε όταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, εξήγησε στους αγανακτισμένους κατόχους αξιογράφων ότι στις 30 του μηνός θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Θα αναμένουμε στις αρχές του Φεβρουαρίου τις αποφάσεις της Κυβέρνησης», είπε.
«Αν δεν μας ικανοποιήσουν τότε εγώ θα είμαι επικεφαλής του πολέμου», δήλωσε και ζήτησε από τους κατόχους υπομονή και αυτοσυγκράτηση και όπως επιτρέψουν σε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου να συναντηθεί με τη Διοίκηση της Τράπεζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης