Τελευταία Νέα
old

Για 21 ελληνικά αεροδρόμια ενδιαφέρεται η Corporate America - Ετοιμάζει επιθετικές προσφορές στη Νότια Ευρώπη - Βλέπει ευκαιρίες λόγω κρίσης

tags :
Για 21 ελληνικά αεροδρόμια ενδιαφέρεται η Corporate America - Ετοιμάζει επιθετικές προσφορές στη Νότια Ευρώπη - Βλέπει ευκαιρίες λόγω κρίσης
Ο Corporate America διαχειρίζεται περί τα 51 αεροδρόμια σε όλον τον κόσμο
Προσφορές για 21 ελληνικά αεροδρόμια σκοπεύει να υποβάλλει η Corporate America, του Αργεντίνου Martin Eurnekian, όπως ο ίδιος αποκάλυψε κατά την ομιλία του στο Νταβός της Ελβετίας.
Στο business plan της Corporate America, η οποία διαχειρίζεται περί τα 51 αεροδρόμια σε όλον τον κόσμο, βρίσκεται η επέκταση στην Νότια Ευρώπη, ήτοι κυρίως στην Ελλάδα και στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πτώση των τιμών λόγω της κρίσης έχει δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στην περιφέρεια της Ευρώπης, εξέλιξη που δεν θα πρέπει να αφεθεί ανεκμετάλλευτη.
"Θα είμαστε επιθετικοί", ανέφερε ο ίδιος.
Ο Eurnekian αποκάλυψε ότι η εταιρία θα υποβάλει προσφορές για 21 ελληνικά αεροδρόμια.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το επιχειρηματικό πλάνο στην Ιταλία, όπου η Corporate America θα αποκτήσει το 23% του αεροδρομίου τις Πίζας, ενώ θα προχωρήσει σε ενοποίηση των αεροδρομίων της Τοσκάνης και της Φλωρεντίας.
Τέλος, η Corporate America, θα υποβάλει προσφορές στο Κούσκο, στο Περού, στην Μπαρανκουίλα, στην Κολομβία και για το αεροδρόμιο του Σαντιάγο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης