Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σκορδάς (υφυπ.Ανάπτυξης) – Άνω του 1% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2014

Σκορδάς (υφυπ.Ανάπτυξης) – Άνω του 1% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το 2014
Πρόβλεψη υψηλότερη από αυτή του υπουργείου Οικονομικών


Την εκτίμηση ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί με ρυθμό μεγαλύτερο του 1% το 2014 εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ.Σκορδάς, τη στιγμή που το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει ανάπτυξη της τάξης του +0,6%.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Star, ο κ.Σκορδάς έκανε λόγο για ενδείξεις που δείχνουν αναστροφή του κλίματος, αναφέροντας ως παράδειγμα τη θετική πορεία της οικοδομικής δραστηριότητας.
Αναφορικά με τους πλειστηριασμούς, ο κ.Σκορδάς κάλεσε τους δανειολήπτες σε καθυστέρηση να υποβάλλουν αίτηση στις τράπεζες για να ενταχθούν στο νέο νόμο για προστασία έναντι των πλειστηριασμών, υπενθυμίζοντας ότι οι τράπεζες θα δέχονται αιτήσεις έως τα τέλη Φεβρουαρίου.
Ο κ.Σκορδάς υποστήριξε ότι σε περίπτωση που δανειολήπτης αντιμετωπίσει πρόβλημα σε υποκατάστημα το οποίο δεν κάνει δεκτό το αίτημά του, θα πρέπει να επικοινωνεί με το αρμόδιο τμήμα της γενικής γραμματείας καταναλωτή στο τηλέφωνο 1520 για να υποβάλλει καταγγελία αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία του υποκαταστήματος αλλά και του υπαλλήλου ο οποίος δεν δέχτηκε να παραλάβει την αίτηση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης