Τελευταία Νέα
Οικονομία

Έντονο ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων για την 25η Agrotica

tags :
Έντονο ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων για την 25η Agrotica
Εκτιμήσεις για διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων και επισκεπτών
Έντονο ενδιαφέρον καταγράφεται για τη φετινή 25η Agrotica, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης, Βασίλη Σπύρου, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε ότι τόσο ο αριθμός των εκθετών (από Κίνα, Ιταλία, Τσεχία, ΗΠΑ, Πολωνία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ισραήλ, Ινδία, Κορέα, Καναδά και Ταϊβάν κ.α.) όσο και των επισκεπτών είναι διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι.
Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο κ. Σπύρου, οι εκθέτες, Έλληνες και ξένοι, φθάνουν μέχρι στιγμής τους 1.400 και θα αναπτυχθούν σε 30.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου. Πλούσιο είναι και το πλάνο των εκδηλώσεων, με τα υδροπονικά συστήματα να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Από το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, μέχρι στιγμής, ξεχωρίζουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Agrotica, με θέμα «Στοχεύοντας στην αγροτική ανάπτυξη, η σύνδεση της επιστημονικής γνώσης με την παραγωγή», η ημερίδα με θέμα την εκμηχάνιση της ελληνικής γεωργίας, η εκδήλωση για την ιχνηλασιμότητα και τις ελληνοποιήσεις και η παρουσίαση πετυχημένων πρακτικών (καλές πρακτικές αγροτικής επιχειρηματικότητας) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου.
Σημειώνεται ότι η 25η Agrotica, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 30 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης