Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κ. Μίχαλος- Να πάψουν οι επενδύσεις να μετατρέπονται σε πεδίο… επαναστατικής γυμναστικής

Κ. Μίχαλος- Να πάψουν οι επενδύσεις να μετατρέπονται σε πεδίο… επαναστατικής γυμναστικής
Οι επενδύσεις πρέπει να μείνουν έξω από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες τόνισε ο κ. Μίχαλος
Στις δυνατότητες Ελλάδας στον τομέα της ενέργειας και το ζήτημα της αξιοποίησης τους επικεντρώθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕ Αθήνας, κ. Κ. Μίχαλος, κατά τη διάρκεια του 3oυ στρατηγικού συνεδρίου «INVESTING IN ENERGY 2014».
Μάλιστα ο κ. Μίχαλος υποστήριξε ότι οι επενδύσεις πρέπει να μείνουν έξω από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες.
«Ας πάψουμε να τις ενοχοποιούμε εκ προοιμίου και να τις μετατρέπουμε σε πεδίο ... επαναστατικής γυμναστικής. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βρούμε λύσεις στις όποιες θεσμικές και δομικές αδυναμίες παραμένουν. Για να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια, τη δικτύωση και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων. Για να ενημερώσουμε σωστά τις τοπικές κοινωνίες. Για να προβάλουμε τα πλεονεκτήματα και να ισχυροποιήσουμε τη θέση της Ελλάδας στο ενεργειακό τοπίο της περιοχής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχαλος.
Ακόμη τόνισε ότι ο τομέας της ενέργειας είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει συνολικά το πρόσωπο και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, καθώς και ότι αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, στην οποία οφείλουν όλοι να ανταποκριθούν, αφήνοντας οριστικά πίσω αδυναμίες και λάθη του παρελθόντος.


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης