Τελευταία Νέα
Οικονομία

Huffington Post: Η τρόικα διοικεί την Ελλάδα με την καθοδήγηση της Γερμανίας - Ορατή απειλή η οικονομική κατάρρευση

Huffington Post: Η τρόικα διοικεί την Ελλάδα με την καθοδήγηση της Γερμανίας - Ορατή απειλή η οικονομική κατάρρευση
Που οδηγεί την Ελλάδα η τρόικα, διερωτάται ο πυρηνικός μηχανικός, Κωνσταντίνος Τζάνος
Η τρόικα διοικεί την Ελλάδα με την καθοδήγηση της Γερμανίας, σημειώνει σε άρθρο της η Huffington Post, στο οποίο διερωτάται που οδηγούν τη χώρα οι δανειστές της.
Η Huffington Post φιλοξενεί άρθρο του πυρηνικού μηχανικού Κωνσταντίνου Τζάνου, στο οποίο γίνεται λόγος για τη σκληρή πολιτική λιτότητας που επιβάλλει η τρόικα στην Ελλάδα, με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της Γερμανίας.
 «Η ζωή και το μέλλον 11 εκατ. ανθρώπων κρέμεται από τις πολιτικές της τρόικας,  οι οποίες καθοδηγούνται από τις γερμανικές επιθυμίες για σκληρή λιτότητα, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι οι βαθιές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και η υπερφορολόγηση ιδιωτών και επιχειρήσεων», αναφέρει το άρθρο.
Παράλληλα υποστηρίζει ότι  «η ελληνική ύφεση είναι χειρότερη από την Μεγάλη Ύφεση του 1929».
«Στα χρόνια τα οποία οδήγησαν στην τωρινή κρίση, η μεγάλη αδυναμία της ελληνικής οικονομίας έχει επιδεινωθεί λόγω των διεφθαρμένων και ανίκανων κυβερνήσεων, μια δημόσια ζωή διαβρωμένη από το κόκαλο, μια ασταθή ευρωζώνη και την συμπεριφορά της ΕΕ, η οποία κοιτά από την άλλη μεριά μέχρι η κρίση να χτυπήσει καταστροφικά».
«Η άσχημη θέση του ελληνικού κράτους, εγείρει αναπόφευκτα ερωτήματα:
 Που οδηγεί την Ελλάδα η τρόικα; Ως το πιο σοβαροφανές τμήμα που διοικεί την Ελλάδα σήμερα, η τρόικα είναι υπεύθυνη για τις ζωές και το μέλλον 11 εκατ. ανθρώπων και για τις συνέπειες επειδή ταλαντεύεται στην άκρη της οικονομικής κατάρρευσης και της πολιτικής αστάθειας στο μέλλον του ονείρου για την Ηνωμένη Ευρώπη», καταλήγει το δημοσίευμα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης