Τελευταία Νέα
Οικονομία

Citigroup: Αποδίδει καρπούς η μεταρρυθμιστική προσπάθεια στην Ελλάδα - Ανακτά τη χαμένη της ανταγωνιστικότητα η οικονομία

tags :
Citigroup: Αποδίδει καρπούς η μεταρρυθμιστική προσπάθεια στην Ελλάδα - Ανακτά τη χαμένη της ανταγωνιστικότητα η οικονομία
Η Αθήνα κινείται στο σωστό δρόμο, υποστηρίζει η αμερικανική τράπεζα
Σαφείς ενδείξεις πως η Ελλάδα κινείται στον σωστό δρόμο, στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, διακρίνει η Citigroup, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις που σημειώνονται επί ελληνικού εδάφους.
"Η Ελλάδα εφαρμόζει επιτέλους τις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις", υποστηρίζει η αμερικανική επενδυτική τράπεζα, σε νέα, σημερινή 10σέλιδη έκθεσή της, υπό τον τίτλο "Europe - Sovereign Debt Update: Ecofin - Still Searching For Agreement on SRM", την οποία εξασφάλισε και παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
Kατά τη Citigroup, τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα είναι ορατά, αφού είναι γεγονός πλέον πως η ελληνική οικονομία ανακτά μέρος της χαμένης της ανταγωνιστικότητας.
"Μια νέα μεταρρύθμιση στον κλάδο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα τέθηκε σε ισχύ στις αρχές Νοεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε τα ελληνικά καταστήματα να έχουν την άδεια να παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές, αλλά και να προχωρούν σε περιόδους εκπτώσεων σε εποχική βάση", σχολιάζει μεταξύ άλλων η αμερικανική τράπεζα, επιχειρώντας να παρουσιάσει τον αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία και αγορά των μεταρρυθμίσεων που υλοποιούνται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης