Τελευταία Νέα
old

Απορρίπτει το ενδεχόμενο αύξησης των διοδίων ο Χρυσοχοΐδης – «Αντιθέτως επίκεινται μειώσεις!»

Απορρίπτει το ενδεχόμενο αύξησης των διοδίων ο Χρυσοχοΐδης – «Αντιθέτως επίκεινται μειώσεις!»
Μειώσεις έως και 20% στο τμήμα Κορίνθου - Πατρών
Το ενδεχόμενο αύξησης των διοδίων στους κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους απέρριψε κατηγορηματικά ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
«Δεν υπάρχει καμία καινούργια πρόβλεψη για αύξηση των διοδίων. Καμία απολύτως» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, από το βήμα της Βουλής.
Όπως επισήμανε, η μοναδική αλλαγή στην σύμβαση με της παραχωρησιούχες εταιρείες, αποτελεί η εγκαθίδρυση αναλογικών υβριδικών διοδίων.
«Και όπου ακόμα δεν υπάρχουν αναλογικά διόδια, θα λειτουργήσουν εκπτώσεις της τάξεως του 50%, ενώ θα προχωρήσει και το θέμα της λειτουργικότητας» διαμήνυσε εν συνεχεία.
 «Η μόνη αύξηση διοδίων και αυτό διότι έχει προβλεφθεί στην αρχική σύμβαση, είναι στο τμήμα από Αφίδνες- Καμένα Βούρλα. Όμως, επειδή το πρόβλημα έχει να κάνει με τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, θα διασφαλιστεί ότι ο συχνός χρήστης θα έχει έκπτωση 50%. Επίσης η έκπτωση στο Αιγίνιο θα φθάνει το 80% για τους συχνούς χρήστες» διευκρίνισε ο αμρόδιος υπουργός.
Εν αντιθέσει, ο Μ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε μειώσεις έως και 20% στα διόδια Κορίνθου – Πάτρας.
 «Άφησα όλη αυτήν τη σπέκουλα που έγινε όλες αυτές τις μέρες για τις αυξήσεις στα διόδια για να φανεί πού πάει το πράγμα. Σας άφησα να κάνετε λαϊκισμό, αλλά το ψέμα έχει κοντά πόδια» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης