Μια Φώτο μια Ιστορία

Το «μυαλό» της Μπάγερν Μονάχου στον... Τσίπσερ

Το «μυαλό» της Μπάγερν Μονάχου στον... Τσίπσερ
13 Ιουνίου 2021: Oι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου περιμένουν υπομονετικά στον πάγκο για την έναρξη του αγώνα, φορώντας την φανέλα του άτυχου συμπαίκτη τους, Πολ Τσίπσερ, ως ένδειξη σεβασμού και στήριξης.
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Νίκος Τσώτας

Η ώρα για τον τέταρτο τελικό του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Άλμπα Βερολίνου έφτασε και οι παίκτες των «Bαυαρών» μόλις έχουν τελειώσει την προθέρμανσή τους, αναμένοντας για το τζάμπολ του αγώνα.

Όμως η απουσία του Πολ Τσίπσερ είναι αισθητή ανάμεσα στο σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας μίας επέμβασης για εγκεφαλική αιμορραγία. Οι συμπαίκτες του δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, γιατί η θέση του Τσίπσερ στον πάγκο είναι κενή.

Ξαφνικά εμφανίζεται μία φανέλα με τον όνομα του Γερμανού φόργουορντ. Δεν είναι ο ίδιος αλλά οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου έχουν φορέσει από μία μπλούζα με το όνομά του στην πλάτη. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για τον «μαχητή» της ζωής και συμπαίκτη τους.

Μπορεί να μην βρίσκεται το σώμα του στο «Αudi Dome» για τον σημερινό αγώνα (13/6), όμως βρίσκεται στο μυαλό των παρευρισκόμενων στο γήπεδο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η... οικογένεια είναι ενωμένη.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης