Μια Φώτο μια Ιστορία

Για αυτούς τους δύο οπαδούς της Μπρέντφορντ, η λύτρωση ήρθε μετά από 74 χρόνια!

Για αυτούς τους δύο οπαδούς της Μπρέντφορντ, η λύτρωση ήρθε μετά από 74 χρόνια!
29 Μαΐου 2021: Η Μπρέντφορντ επικρατεί της Σουόνσι με 2-0 στον τελικό της Championship και επιστρέφει στην Premier League μετά από 74 χρόνια, υπό το βλέμμα δύο εκ των πιο πιστών οπαδών της.

Γράφει ο Μάριος Αγγελέτος

Μπρέντφορντ και Σουόνσι πάλευαν στο Wembley και στο τελικό της Championship, για το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο που δίνει την άνοδο στην Premier League. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν τελευταία φορά στα «σαλόνια» της Premier League την σεζόν 1946-47, ενώ οι «κύκνοι» αγωνίστηκαν τελευταία φορά στην Premier League πριν από 4 χρόνια.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τις «μέλισσες», με το Τόνι να ανοίγει το σκορ στο 10’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Μαρκόντες ανέβασε το δείκτη του σκορ σε δύο. Στο δεύτερο μέρος η «πλάστιγγα» φάνηκε να γέρνει οριστικά προς την πλευρά της Μπρέντφορντ, με την Σουόνσι να μένει με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Φούλτον με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Τόμας Φρανκ να φωνάζουν και να πανηγυρίζουν στην επιστροφή της ομάδας στην Premier League. Τότε η κάμερα γύρισε στις κερκίδες και έδειξε δύο οπαδούς των «μελισσών». Οι δύο τους ακολουθούν την ομάδα τις τελευταίες επτά σχεδόν δεκαετίες και ήταν παρόντες στην τελευταία σεζόν της ομάδας στην Premier League. Μετά από 74 χρόνια οι δύο άντρες ήταν παρόντες σε άλλη μία ιστορική μέρα για τον σύλλογο, αυτή που επέστρεψε και πάλι στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης