Μια Φώτο μια Ιστορία

Οι στιγμές που οι ποδοσφαιριστές γίνονται και πάλι παιδιά!

Οι στιγμές που οι ποδοσφαιριστές γίνονται και πάλι παιδιά!

29 Μαΐου του 2021. Η έννοια του ποδοσφαίρου, καθρεφτίζεται στον αγωνιστικό χώρο του Dragao της Πορτογαλίας, από τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι και τον… Αγουέρο!

Γράφει ο Νότης Χάλαρης


Το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα. Έχει τόσες εικόνες, στιγμές, συγκινήσεις και για αυτό, κάνει όλο τον πλανήτη να το παρακολουθεί, είτε το γνωρίζει, είτε όχι. Το βράδυ της 29ης Μαϊου, το κορυφαίο γεγονός της σεζόν σε διασυλλογικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Dragao στην Πορτογαλία.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι με φόντο το τρόπαιο του Champions League. Ένας αγγλικός «εμφύλιος» που χάρισε πολύ ωραίες στιγμές και όμορφο θέαμα, με τελικούς νικητές, τους «μπλε». Το αουτσάιντερ στα χαρτιά αλλά η πραγματική δύναμη στον αγωνιστικό χώρο, όπου με το τέρμα του Κάι Χάβερτς, κατέκτησε το κύπελλο με τα μεγάλα «αυτιά».

Στο σφύριγμα της λήξης, οι εικόνες που προσφέρθηκαν απλόχερα στο ρομαντικό κοινό του αθλήματος, ήταν δεκάδες. Η πιο δυνατή, ωστόσο, ήταν η παραπάνω. Οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι αδυνατούν να πιστέψουν τι πέτυχαν. Στο έδαφος οι μισοί, μέσα σε αγκαλιές οι υπόλοιποι. Και ο Κουν Αγουέρο, αποσβολωμένος να τους κοιτάει.

Ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποίησε το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς το καλοκαίρι αποχωρεί με προορισμό τη Μπαρτσελόνα. Ο κορυφαίος φορ στην ιστορία των «πολιτών» ήθελε όσο τίποτα να κλείσει μία υπέροχη πορεία, με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο τρόπος που κοιτάει είναι χαρακτηριστικός. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει πανηγυρίσει τρόπαια, έχει γράψει ιστορία και φεύγει ως ένας… «ήρωας», δείχνει… αχόρταγος μπροστά στους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι που κάνουν σαν μικρά παιδιά. Το μήνυμα αυτής της φωτογραφίας, είναι αρκετά δυνατό για να «αντιμιλήσει» στην ιδέα του European Super League και για να εξηγήσει τι μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο ακόμα και στους (πολυεκατομμυριούχους) πρωταγωνιστές του.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης