Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Σχεδιάζεται συνάντηση Μητσοτάκη με Εrdogan τον Φεβρουάριο 2026 – Έτοιμος για σκληρή κριτική ο Σαμαράς

Σχεδιάζεται συνάντηση Μητσοτάκη με Εrdogan τον Φεβρουάριο 2026 – Έτοιμος για σκληρή κριτική ο Σαμαράς
Παρά τη σκληρή ρητορική της τουρκικής πλευράς για το Αιγαίο, η Αθήνα επιμένει στη διατήρηση ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας
Σχετικά Άρθρα
Μαθαίνω ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες από το ελληνικό ΥΠΕΞ για νέα ελληνοτουρκική συνάντηση σε ανώτατο επίπεδο.
Στην Ηρώδου Αττικού σχεδιάζεται το τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο Erdogan, στο πλαίσιο της επόμενης συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας–Τουρκίας, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα.
Τα διπλωματικά γραφεία των δύο πλευρών βρίσκονται σε συνεχή επαφή, με στόχο τον καθορισμό ημερομηνίας εντός Φεβρουαρίου 2026.
Παρά τη σκληρή ρητορική της τουρκικής πλευράς για το Αιγαίο, η Αθήνα επιμένει στη διατήρηση ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας με την Άγκυρα.
Νιώθω, πάντως, ότι αυτή η συνάντηση θα ενεργοποιήσει και πάλι τον Αντώνη Σαμαρά, για πολλούς λόγους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης