Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Νέοι πλειστηριασμοί από την ΑΑΔΕ για χρέη στο Δημόσιο

Νέοι πλειστηριασμοί από την ΑΑΔΕ για χρέη στο Δημόσιο
Στο «καλάθι» βρίσκονται 34 ακίνητα
Σχετικά Άρθρα
Η ΑΑΔΕ περνά στην… επόμενη πίστα των πλειστηριασμών για χρέη προς το Δημόσιο, χωρίς καθυστερήσεις μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.
Στο «καλάθι» βρίσκονται 34 ακίνητα, από μικρές κατοικίες και αγροτεμάχια μέχρι εργοστάσια και βιομηχανικούς χώρους, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας, με τιμές εκκίνησης από 1.000 έως 3,2 εκατ. ευρώ.
Παρά το γεγονός ότι στη λίστα περιλαμβάνονται και ακίνητα χαμηλής αξίας, τα χρέη των οφειλετών παραμένουν ιδιαίτερα υψηλά, αποτυπώνοντας το μέγεθος του προβλήματος.
Το πρώτο κύμα πλειστηριασμών προγραμματίζεται για τις 24 Σεπτεμβρίου, με συνέχεια στις 15 και 22 Οκτωβρίου, στις 12 και 19 Νοεμβρίου και στις 17 Δεκεμβρίου, δείχνοντας ότι η ΑΑΔΕ ανεβάζει ταχύτητα στις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης