Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Γιατί η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ανεβασμένη;

Γιατί η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ανεβασμένη;
Τις τελευταίες 7 ημέρες, η αγορά κρυπτονομισμάτων σημείωσε μια ισχυρή άνοδο, με σημαντική αύξηση της κεφαλαιοποίησης

Η αγορά κρυπτονομισμάτων γνώρισε τις τελευταίες ημέρες μια αξιοσημείωτη άνοδο, προκαλώντας νέο ενδιαφέρον και αισιοδοξία στους επενδυτές.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του CoinMarketCap, αν και το τελευταίο 24ωρο η αγορά σημειώνει μια μικρή πτώση περίπου 0,47%, η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά ανοδική, με τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς να φτάνει τα περίπου 2,6 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Πάμε να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες και τι αναμένουν οι αναλυτές το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αγορά 99Bitcoins

Άνοδος στην αγορά κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες 7 ημέρες

Τις τελευταίες 7 ημέρες, η αγορά κρυπτονομισμάτων σημείωσε μια ισχυρή άνοδο, με σημαντική αύξηση της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Την παρούσα χρονική στιγμή, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς ανέρχεται σε περίπου 2,6 τρισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας μια εξαιρετική άνοδο έναντι της προηγούμενης εβδομάδας.
Αυτή η σημαντική αύξηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις κινήσεις των τιμών των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων, ήτοι του Bitcoin και του Ethereum. Κινήσεις που επηρέασαν το συναίσθημα των επενδυτών και το συνολικό κλίμα στην αγορά.
Ειδικότερα, το Bitcoin (BTC) και το Ethereum (ETH) σημείωσαν αξιοσημείωτα κέρδη. Ο πρωτοπόρος της αγοράς, δηλαδή το BTC, κατάφερε να σημειώσει μια άνοδο σχεδόν 13% τις τελευταίες 7 ημέρες. 

Το αμέσως επόμενο crypto coin, το Ethereum, είδε μια ακόμη μεγαλύτερη άνοδο, με το ποσοστό να ξεπερνάει το 29%.

Επιπρόσθετα, μερικά από τα καλύτερα altcoins της αγοράς, όπως το Solana (SOL), το Cardano (ADA) και το Avalanche (AVAX), είδαν επίσης αξιοσημείωτες ανόδους και συγκεκριμένα 25%, 13% και 26% αντίστοιχα. Κάτι που φυσικά οδήγησε σε ένα αισιόδοξο κλίμα, με τους επενδυτές να αυξάνουν τις συμμετοχές τους σε όλα τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα της αγοράς.

Γιατί η αγορά crypto σημείωσε τέτοια άνοδο την τελευταία εβδομάδα;

Αρκετοί παράγοντες οδήγησαν στην πρόσφατη άνοδο της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η αυξανόμενη αισιοδοξία γύρω από την πιθανή έγκριση Spot ETF για το Ethereum,από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ. Οι αναφορές δείχνουν ότι η πιθανότητα μιας τέτοιας έγκρισης έχει αυξηθεί σημαντικά, οδηγώντας σε αύξηση του θετικού κλίματος μεταξύ των επενδυτών.
Η έγκριση ενός ETH ETF θεωρείται ένα βήμα που θα μπορούσε μετέπειτα να οδηγήσει στην έγκριση ακόμη περισσότερων κρυπτονομισμάτων. Κάτι που θα αυξήσει σημαντικά το ποσοστό θεσμικών επενδυτών στην αγορά κρυπτονομισμάτων.
Επιπρόσθετα, το Bitcoin παρουσιάζει σημαντικές εισροές στα spot ETF του, μετά από μια περίοδο εκροών. Τα στοιχεία της Soso Value δείχνουν ότι στις 20 Μαΐου υπήρξε καθαρή εισροή 241,12 εκατομμυρίων δολαρίων στα Bitcoin ETFs, σηματοδοτώντας την έκτη συνεχόμενη ημέρα καθαρών εισροών. Η συνολική αξία που διακινήθηκε ξεπέρασε τα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια, με τις καθαρές εισροές να ξεπερνούν πλέον τα 12,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες;

Όσον αφορά το μέλλον, οι αναλυτές αναμένουν ότι η πρόσφατη άνοδος της αγοράς κρυπτογράφησης θα συνεχιστεί, οδηγώντας σε μια άνοδο των περισσότερων κρυπτονομισμάτων της αγοράς. Μάλιστα, πολλές αναφορές κάνουν λόγο για ένα altcoin season, το οποίο θα μπορούσε να εκτινάξει την κεφαλαιοποίηση της παγκόσμιας αγοράς crypto.
Ωστόσο, το θετικό αυτό κλίμα και οι αισιόδοξες προβλέψεις για το μέλλον δεν περιορίζονται μόνο στα εδραιωμένα κρυπτονομίσματα. Ολοένα και μεγαλύτερο είναι και το ενδιαφέρον για νέα καινοτόμα έργα, τα οποία κάνουν τώρα την εμφάνισή τους στον χώρο.
Ένα από αυτά που ξεχωρίζουν είναι το 99Bitcoins, το οποίο αν και ξεκίνησε πρόσφατα την προπώληση του 99BTC token, αποτελεί μια επωνυμία με εδραιωμένη θέση στον κλάδο.

Τι είναι το 99Bitcoins και γιατί προβλέπεται να σημειώσει μια ανοδική πορεία;

Το 99Bitcoins είναι ένα brand το οποίο έχει συνδεθεί εδώ και χρόνια με την εκπαίδευση σε θέματα κρυπτονομισμάτων. Μάλιστα, η πλατφόρμα του 99Bitcoins απαριθμεί εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Πρόσφατα, το έργο ξεκίνησε την προπώληση του δικού του κρυπτονομίσματος, το 99BTC.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο έργο είναι η καινοτομία που εισάγει στον χώρο. Ειδικότερα, το 99Bitcoins λανσάρει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα learn-to-earn, μέσα από την οποία οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για τα κρυπτονομίσματα, και ταυτόχρονα να κερδίσουν ανταμοιβές σε 99BTC. Με λίγα λόγια, η πλατφόρμα ανταμείβει την γνώση πάνω στα crypto, με ένα νέο ανερχόμενο κρυπτονόμισμα.
Αυτό σε συνδυασμό με τις παθητικές ανταμοιβές μέσω του staking, έχει καταστήσει την προπώληση του 99BTC μία από τις καλύτερες για το 2024. Έτσι, θα συμφωνήσουμε με τις προβλέψεις πολλών αναλυτών του κλάδου οι οποίες αναφέρουν ότι το 99Bitcoins θα γίνει ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά πολύ σύντομα.
Φυσικά, πέρα από το 99Bitcoins, πολλές ακόμη επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να σας επιφέρουν σημαντικά κέρδη το επερχόμενο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, όπως προαναφέραμε, σύντομα προβλέπεται ένα από τα μεγαλύτερα Bull Runs το οποίο θα εκτινάξει την αγορά κρυπτονομισμάτων σε νέα ύψη.

Αγορά 99Bitcoins

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης