Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

ΝΕΑ Crypto Προπώληση Dogeverse συγκεντρώνει 250.000 δολ. σε λίγα μόλις λεπτά!

ΝΕΑ Crypto Προπώληση Dogeverse συγκεντρώνει 250.000 δολ. σε λίγα μόλις λεπτά!
Θα εκραγεί αυτό το Meme coin πολλαπλών αλυσίδων;

Η προπώληση του κρυπτονομίσματος Dogeverse ($DOGEVERSE) συγκέντρωσε 254.000 $ μέσα σε λίγα λεπτά από την κυκλοφορία της, υποδεικνύοντας ότι θα μπορούσε να είναι το επόμενο μιμίδιο που θα εκραγεί στην αγορά κρυπτονομισμάτων.
Η Ημέρα του DOGE που αναμένουμε στις 20 Απριλίου θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο Dogeverse, καθώς η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτή την μέρα θα φέρουν στο προσκήνιο όλα τα κρύπτο που σχετίζονται με το Dogecoin. Οι έμπειροι επενδυτές ήδη γεμίζουν τις τσέπες τους με Meme coins όπως το Dogeverse και περιμένουν με ανυπομονησία το Bitcoin Halving μετά του οποίου προβλέπεται οι επενδύσεις τους να ΕΚΤΟΞΕΥΘΟΥΝ.

Οι πιο δημοφιλείς αλυσίδες για Meme coins

Solana, Base, Avalanche… υπάρχουν πολλές αλυσίδες εκεί έξω που διεκδικούν να γίνουν ο προορισμός για την κυκλοφορία όλων των καινούργιων meme coin. Το Dogeverse όμως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει όχι σε 1 η 2 αλυσίδες αλλα σε 6 από τις μεγαλύτερες αλυσίδες που κυκλοφορούν στη αγορά κρυπτονομισμάτων. Είναι ήδη διαθέσιμο στο Ethereum, BNB Smart Chain και Polygon, ενω πολύ σύντομα αναμένεται να προστεθούν οι αλυσίδες του Solana, Base και Avalanche. Αυτό το multichain από γέφυρες είναι μια νέα καινοτομία στην τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων και τεράστια διευκόλυνση για τους επενδυτές κρυπτονομισμάτων.

Το Dogeverse κάνει κάτι που κανένα άλλο μιμίδιο δεν έχει επιχειρήσει. Υπάρχουν ήδη πολλές αλυσίδες, αλλά καμία δεν είναι τόσο εκτεταμένη και αλληλένδετη όσο σχεδιάζει να είναι το Dogeverse. Το διακριτικό συνδυάζει τα νομισμάτων μιμιδίων με πολλαπλές αλυσίδες, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε τέτοιο μεγάλο βαθμό από κανένα κρυπτονόμισμα. Το multichain από γέφυρες της Dogeverse είναι κάτι για το οποίο ενδέχεται να βάλει φωτιά στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων.

Αγορά Dogeverse

Dogeverse είναι το πρώτο Doge που ταξιδεύει ανάμεσα 6 αλυσίδες

Με απλά λόγια, το Dogeverse είναι το πρώτο meme coin που κυκλοφορεί στις έξι πιο πολυχρησιμοποιημένες αλυσίδες μετά το Bitcoin. Τώρα αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο Το Dogeverse είναι το πρώτο Doge που ταξιδεύει ανάμεσα τόσο μεγάλο αριθμό αλυσίδων και έχει τιμή 0,00029 $, με τελική τιμή μέσω της προπώλησης να ανέρχεται σε 0,00030500 $. Το δεύτερο στάδιο της προπώλησης (0,00029100 $) ξεκινά σε τρεις ημέρες ή όταν συγκεντρωθούν 870.000 $. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο για να επωφεληθείτε από τη χαμηλότερη τιμή, καθώς ο πρώτος στόχος θα μπορούσε να επιτευχθεί τις επόμενες ώρες.
Μείνετε μπροστά από τις εξελίξεις μπαίνοντας στο X/Twitter και στο Telegram του έργου.

Αγορά Dogeverse

Ο Έλον Μασκ προετοιμάζεται για το «Doge Day» και αυτό ενισχύει το ενδιαφέρον για το Dogeverse

Εάν η πολλαπλές αλυσίδες δεν είναι αρκετά εντυπωσιακές, τότε η προώθηση του Doge που προέρχεται από τις σκέψεις και την προσωπικότητα του Elon Musk δεν αφήνει αδιάφορους τους κρυπτο επενδυτές. Ο πολυδισεκατομμυριούχος έχει πολλά στο νου του, αλλά εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για την προώθηση του Dogecoin  και κατ εξακολούθηση όλων των meme coins που σχετίζονται με το Dogecoin.
Οι αλυσίδες που στοχεύει το $DOGVERSE είναι ένα μείγμα από Layer 1 όπως το Ethereum, το Avalanche, το Solana και το BNB Smart Chain, μαζί με το Layer 2 όπως το Polygon και το Base. Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι το Dogeverse έχει καλύψει κάθε γωνία.
Στον κόσμο των crypto η διευκόλυνση του χρήστη και η απλοποίηση της πρόσβασης σε πολλαπλές αλυσίδες είναι το παν. Η τεχνολογική ανάπτυξη φαίνεται συλλέγει τον μεγαλύτερο αριθμό επενδύσεων του κλάδου και  γι' αυτό το Dogeverse μοιάζει πολύ σαν να είναι το πιο έξυπνο σκυλάκι από όλα, πηγαίνοντας all in σε πολλαπλές αλυσίδες.

Αγορά Dogeverse

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης