Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Αναλήψεις κρυπτονομισμάτων θα δέχεται η Visa - Αυξάνεται η αποδοχή

Αναλήψεις κρυπτονομισμάτων θα δέχεται η Visa - Αυξάνεται η αποδοχή
«Ενεργοποιώντας τις αναλήψεις καρτών σε πραγματικό χρόνο μέσω της Visa Direct, η Transak προσφέρει μια ταχύτερη, απλούστερη και πιο συνδεδεμένη εμπειρία στους χρήστες της – καθιστώντας ευκολότερη τη μετατροπή των υπολοίπων κρυπτογράφησης σε fiat», δήλωσε η Yanilsa Gonzalez-Ore επικεφαλής της Visa Direct στη Βόρεια Αμερική
Ο παγκόσμιος κολοσσός πληρωμών Visa διπλασιάζει την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων, επιτρέποντας μια άλλη μέθοδο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων σε νομίσματα fiat χωρίς τη χρήση κεντρικού ανταλλακτηρίου.
Η Visa συνεργάστηκε με τον πάροχο υποδομής Web3 Transak για την εισαγωγή αναλήψεων και πληρωμών κρυπτονομισμάτων μέσω της λύσης Visa Direct, όπως ανακοινώθηκε.
Η νέα ενοποίηση επιτρέπει στους χρήστες να αποσύρουν κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin, απευθείας από ένα πορτοφόλι όπως το MetaMask σε μια χρεωστική κάρτα Visa.
Διαθέσιμο άμεσα, η ενοποίηση επιτρέπει σε κάποιον να ανταλλάσσει κρυπτογράφηση σε fiat και να πληρώνει σε 130 εκατομμύρια τοποθεσίες εμπόρων όπου γίνεται αποδεκτή η Visa.
«Ενεργοποιώντας τις αναλήψεις καρτών σε πραγματικό χρόνο μέσω της Visa Direct, η Transak προσφέρει μια ταχύτερη, απλούστερη και πιο συνδεδεμένη εμπειρία στους χρήστες της – καθιστώντας ευκολότερη τη μετατροπή των υπολοίπων κρυπτογράφησης σε fiat», δήλωσε η Yanilsa Gonzalez-Ore επικεφαλής της Visa Direct στη Βόρεια Αμερική.
Η συνεργασία διευρύνει σημαντικά τον αριθμό των επιλογών για τη μετατροπή κρυπτονομισμάτων σε νομίσματα fiat και φέρνει ένα μεγάλο ορόσημο στη γεφύρωση του κόσμου των κρυπτονομισμάτων και των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών, σημείωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ και επενδυτικών σχέσεων της Transak, Harshit Gangwar.

Αυξάνεται η αποδοχή

Η συνεργασία επιτρέπει σε χρήστες από 145 χώρες να μετατρέψουν απευθείας τουλάχιστον 40 κρυπτονομίσματα σε fiat χωρίς να βασίζονται σε κεντρικά χρηματιστήρια.
Ορισμένες από τις υποστηριζόμενες χώρες περιλαμβάνουν δικαιοδοσίες όπως η Κύπρος, η Μάλτα, η Σιγκαπούρη, η Τουρκία, η Πορτογαλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με την παγκόσμια σελίδα κάλυψης της Transak.
«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επικρατούσα αποδοχή και χρήση των κρυπτονομισμάτων», είπε ο Gangwar, τονίζοντας μια πιο προσιτή και βολική φύση των συναλλαγών που επιτρέπονται από την ενοποίηση.
Σύμφωνα με τον Gangwar, η συνεργασία φέρνει σημαντικά οφέλη στους χρήστες αποκεντρωμένων πλατφορμών και πορτοφολιών όπως το MetaMask, το Ledger, το Trust Wallet και άλλα.
«Οι χρήστες του MetaMask μπορούν τώρα αβίαστα να χρησιμοποιήσουν από το πορτοφόλι τους την κάρτα Visa, κάτι που ενισχύει τη χρηστικότητα και την πρακτικότητα των ψηφιακών τους στοιχείων», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης