Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ο πρώην επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Anthony Scaramucci, επενδύει σε κρυπτονομίσματα

Ο πρώην επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Anthony Scaramucci, επενδύει σε κρυπτονομίσματα
Ο Anthony Scaramucci, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SkyBridge Capital, ανέφερε ότι το hedge fund του «αγόρασε σταδιακά» bitcoin, etherum και solana
H έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για τα πρώτα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια spot bitcoin πρέπει να θεωρηθεί ως οριακή στιγμή για το bitcoin.
Αυτό ανέφερε ο Anthony Scaramucci, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SkyBridge Capital, μιλώντας στο CNBC, τονίζοντας ότι το hedge fund του «αγόρασε σταδιακά» bitcoin, etherum και solana.
Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου είπε ότι οι επιστροφές πέρυσι ακολούθησαν ένα «πολύ βάναυσο» 2022.
«Εννοώ, το 2022 ήταν η χειρότερη χρονιά για εμάς, ενώ το 2023 έτυχε να είναι η καλύτερη χρονιά για εμάς.
Έτσι, ήταν οι καλύτερες και οι χειρότερες εποχές, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι μια πραγματικά μεγάλη στιγμή για το bitcoin ως ψηφιακό στοιχείο», είπε ο Scaramucci.
Τα σχόλιά του έρχονται λίγο αφότου η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ενέκρινε αλλαγές στον κανόνα για να επιτραπεί η δημιουργία κεφαλαίων bitcoin διαπραγματεύσιμων στο χρηματιστήριο των Η.Π.Α.
Η πολυαναμενόμενη απόφαση, η οποία θα δώσει στους τακτικούς επενδυτές πρόσβαση στο αμφιλεγόμενο και ασταθές κρυπτονόμισμα, θεωρείται από τους υποστηρικτές ως γεγονός ορόσημο στην υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος από την κύρια χρηματοδότηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης