Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Πρωτοφανές ράλι για το bitcoin και έκρηξη στα 150.000 δολ. βλέπει η Bernstein - Στα 80.000 δολ. το 2024

Πρωτοφανές ράλι για το bitcoin και έκρηξη στα 150.000 δολ. βλέπει η Bernstein - Στα 80.000 δολ. το 2024
Nέο υψηλό ρεκόρ το 2024 για το bitcoin
Σχετικά Άρθρα
Το Bitcoin βρίσκεται καθ' οδόν προς νέο υψηλό ρεκόρ το 2024, πριν φτάσει μέχρι και τα 150.000 δολάρια το 2025, σύμφωνα με τους αναλυτές της Bernstein.
"Είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή κρυπτογράφησης, η οποία χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή υιοθέτηση από τους mainstream θεσμικούς φορείς, οδηγώντας κεφάλαια από τις παραδοσιακές αγορές στις αγορές κρυπτογράφησης.
Αυτή η στιγμή είναι άνευ προηγουμένου", ανέφεραν οι αναλυτές σε σημείωμα πελάτη.
"Βρισκόμαστε επίσης σε μια ευνοϊκή μακροοικονομική συγκυρία, με τα επιτόκια να κορυφώνονται, τον πληθωρισμό να μειώνεται και τις πιθανότητες νομισματικής τόνωσης σε μια σημαντική εκλογική χρονιά παγκοσμίως.
Δεν είμαστε αρκετά γενναίοι για να είμαστε επιφυλακτικοί, και μας αρέσει το Bitcoin και οι μετοχές εξόρυξης Bitcoin".
Οι αναλυτές αναμένουν ότι οι κορυφαίοι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως θα ξεκινήσουν τη λειτουργία ενός Bitcoin ETF είτε αυτή την εβδομάδα, είτε την επόμενη.
Ενώ το σενάριο "αγοράστε τη φήμη, πουλήστε την είδηση" μπορεί να λάβει χώρα, παροτρύνουν τους επενδυτές να επικεντρωθούν "σε πολλαπλούς ανοδικούς καταλύτες Bitcoin (μείωση στο μισό, κάμψη των τελών συναλλαγών, μάρκετινγκ ETF) μέσα στο έτος".

Οι καταλύτες

"Μην πουλάτε τις ειδήσεις, αγοράστε τη βουτιά.
Το 'Sell the news' είναι σαν να πουλάτε για μια διόρθωση 15-20%, αλλά χάνετε τις πολλαπλές αποδόσεις που έρχονται", προσθέτουν οι αναλυτές.
Ένας από τους πιθανούς καταλύτες για την εκτίναξη των τιμών το 2024 και το 2025 θα μπορούσε να είναι η πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη ζήτηση από τα εταιρικά κρατικά ομόλογα.
"Αναμένουμε ότι το Bitcoin θα αγγίξει τα υψηλά όλων των εποχών το 2024 στο δεύτερο εξάμηνο-μετά το μισό και μπορεί πιθανότατα να κλείσει το έτος στα ~80.οοο δολάρια (βάσει της εκτίμησής μας με βάση το οριακό κόστος). Η εκτίμησή μας για το 2025 παραμένει 150.000 δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης