Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Binance: Δωρεάν οι συναλλαγές Ether – BUSD ενόψει της αναβάθμισης Merge

Binance: Δωρεάν οι συναλλαγές Ether – BUSD ενόψει της αναβάθμισης Merge
Σύμφωνα με τους Financial Times, η Binance αναμένεται να επεκτείνει το εύρος των δωρεάν συναλλαγών

Εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση μεγαλύτερου μεριδίου από την αγορά ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, η Binance.
Σύμφωνα με τους Financial Times, η Binance αναμένεται να επεκτείνει το εύρος των δωρεάν συναλλαγών, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό δημοφιλή token ether, ενόψει ενός από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα στη σύντομη ιστορία της αγοράς κρυπτογράφησης.
Η Binance, που είναι ήδη ο μεγαλύτερος τόπος διαπραγμάτευσης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο βάσει όγκου, παραιτείται για έναν μήνα από χρεώσεις χάριν πελάτων που διαπραγματεύονται Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο token, χρησιμοποιώντας το νόμισμά της, γνωστό ως BUSD.
Η εν λόγω πρωτοβουλία έρχεται λίγο πριν από την ευρέως αναμενόμενη αναβάθμιση στο blockchain Εthereum, όπου καταγράφονται οι συναλλαγές με Ether.
Γνωστή ως Merge (Συγχώνευση), η αναβάθμιση υπόσχεται μια στροφή από ένα παλαιού τύπου, ενεργοβόρο ψηφιακό πρωτόκολλο που περιγράφεται ως «proof of work» σε ένα μοντέλο «proof of stake» που θα συρρικνώσει σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης