Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Γιατί η τιμή του Ethereum μπορεί να μειωθεί στα 1.000 δολάρια

tags :
Γιατί η τιμή του Ethereum μπορεί να μειωθεί στα 1.000 δολάρια
Το Ether έχει υποχωρήσει κάτω από την αρχική στήριξη του κινητού μέσου όρου των τελευταίων 50 ημερών

Ακόμα και στα 1.000 δολάρια μπορεί να μειωθεί η τιμή του Ether, του εγγενούς coin του blockchain Ethereum, λόγω της μεταβλητότητας που παρουσιάζει το δεύτερο τη τάξει βάσει κεφαλαιοποίησης κρυπτονόμισμα ενόψει της επικείμενης αναβάθμισής του (Merge) και τη μετάβασή του από το πρωτόκολλο Proof of Work στο πρωτόκολλο Proof of Stake.
Ειδικότερα, οι τεχνικοί δείκτες που «μετρούν» το momentum και τις τάσεις των τιμών δείχνουν ότι η πτώση του token από την κορυφή των 2.000 δολ. περίπου στα μέσα Αυγούστου στην τρέχουσα ζώνη κοντά στα 1.500 δολ. είναι πιθανό να συνεχιστεί.
«Το Ether έχει υποχωρήσει κάτω από την αρχική στήριξη του κινητού μέσου όρου των τελευταίων 50 ημερών, αυξάνοντας τον κίνδυνο καθοδικής πορείας, με τη βραχυπρόθεσμη ορμή πλέον να είναι αρνητική», δήλωσε η Katie Stockton, συνιδρύτρια της Fairlead Strategies, η οποία πρόσθεσε ότι «τα εβδομαδιαία stochastics έχουν μια κάμψη για την πρώτη φορά από τον Απρίλιο», κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι τις επόμενες ημέρες μπορεί να δοκιμαστεί η στήριξη των 1.000 δολ.
δα.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης