Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Cryptos: Στα 25.000 δολάρια το Bitcoin ξανά, μετά τις 13 Ιουνίου

Cryptos: Στα 25.000 δολάρια το Bitcoin ξανά, μετά τις 13 Ιουνίου
Όπως αναφέρει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο έως και 2,2% την Κυριακή στα 25.031 δολάρια, το υψηλότερο επίπεδο από τις 13 Ιουνίου
Σχετικά Άρθρα

Το Bitcoin ξεπέρασε για λίγο τα 25.000 δολάρια για πρώτη φορά από τις 13 Ιουνίου, καθώς η ανοδική πορεία των κρυπτονομισμάτων συνεχίστηκε μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και την πρόοδο προς τη μεγάλη αναβάθμιση του Ethereum.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο έως και 2,2% την Κυριακή στα 25.031 δολάρια, το υψηλότερο επίπεδο από τις 13 Ιουνίου.
Αυτήν την ώρα διαπραγματεύεται στα 24.728 δολάρια.
Το Ethereum κέρδισε έως και 2% στα 2.030,50 δολάρια, έχοντας ξεπεράσει τα 2.000 δολάρια το Σάββατο για πρώτη φορά από τις 31 Μαΐου εν μέσω αισιοδοξίας για την ολοκλήρωση της πολυαναμενόμενης αναβάθμισής του, γνωστής ως Merge.

Η πορεία τους το πρώτο εξάμηνο του 2022

Τα κρυπτονομίσματα σημείωσαν μια απότομη μείωση κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, καθώς η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αύξησε τα επιτόκια για να καταπολεμήσει τον επίμονα υψηλό πληθωρισμό, με τις τιμές του Bitcoin, του Ether και άλλων tokens να πέφτουν περισσότερο από 50%.
Με τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ να είναι κατώτερα των προσδοκιών την περασμένη εβδομάδα, ανοίγοντας ενδεχομένως το δρόμο για λιγότερο επιθετική δράση σύσφιξης από τη Fed, τα περιουσιακά στοιχεία κινδύνου όπως ο δείκτης Nasdaq 100 προχώρησαν - βοηθώντας στην ενίσχυση των κερδών στα κρυπτονομίσματα, τα οποία συσχετίζονται έντονα με αυτόν τον δείκτη μετοχών εδώ και μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης