Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Άλμα 13% για τo Ether, πάνω από τα 1.927 δολάρια, σε υψηλά δύο μηνών

tags :
Άλμα 13% για τo Ether, πάνω από τα 1.927 δολάρια, σε υψηλά δύο μηνών
Με τη συγχώνευση θα γίνει η μετάβαση του blockchain του Ether από ένα δοκιμαστικό σύστημα σε ένα πιο αποτελεσματικό μοντέλο, που θα το καταστήσει λιγότερο ενεργοβόρο
Σχετικά Άρθρα

Tο Ether, που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, εκτινάχθηκε σε υψηλό δύο μηνών, φτάνοντας σε τιμή άνω των 1.927 δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinMetrics.
Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδό του από τις αρχές Ιουνίου, μετά από άλμα κατά 13% που έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες 24 ώρες.
Την Τετάρτη 10/8, το ethereum πραγματοποίησε την τελευταία του λειτουργία για τη «συγχώνευση», ένα σημαντικό γεγονός που αναμένεται να το κάνει ταχύτερο και πιο αποδοτικό ενεργειακά.
Ένα από τα δοκιμαστικά δίκτυα του ethereum, που ονομάζεται Goerli, προσομοίωσε μια διαδικασία πανομοιότυπη με αυτή που θα εκτελέσει το κύριο δίκτυο τον Σεπτέμβριο.
Τα δοκιμαστικά δίκτυα επιτρέπουν στους προγραμματιστές να πειραματιστούν και να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές πριν ξεκινήσουν οι ενημερώσεις στο κύριο blockchain.
Με τη συγχώνευση θα γίνει η μετάβαση του blockchain του Ether από ένα δοκιμαστικό σύστημα σε ένα πιο αποτελεσματικό μοντέλο, που θα το καταστήσει και λιγότερο ενεργοβόρο.
Η εκδήλωση, η οποία έχει καθυστερήσει πολλές φορές, αναμένεται πλέον να πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης