Κρυπτονομίσματα

Η Islamic Warba Bank ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά του Metaverse

Η Islamic Warba Bank ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά του Metaverse
Η Warba Bank δεσμεύεται να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της στην εικονική πραγματικότητα για να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της

Μια εταιρεία του Κουβέιτ, προκειμένου να προωθήσει τις εικονικές υπηρεσίες της σε εφήβους, ξεκίνησε δύο έργα στο Sandbox και στο Decentraland metaverses.
Με έδρα τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, η Warba Bank ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να μεταφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην εικονική πραγματικότητα για να προωθήσει τη φήμη της ως ηγέτη στον ψηφιακό μετασχηματισμό.
Ο Anwar Badawi Al-Ghaith, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Υπηρεσιών Υποστήριξης και Υπηρεσιών Διαθεσίμων στην Warba Bank, σχολίασε τη σημασία αυτής της κίνησης: «Η Warba Bank δεσμεύεται να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της στην εικονική πραγματικότητα για να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να επικοινωνεί και να αλληλοεπιδρά προστατεύοντας παράλληλα τη φήμη της Warba Bank ως πρωτοπόρου στον ψηφιακό μετασχηματισμό».
Ο Al-Ghait τόνισε ότι η Warba Bank στοχεύει να είναι πρωτοπόρος στον κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας, βοηθώντας τους νέους καταναλωτές στον όμιλο Bloom, καθώς και στην υπόλοιπη αγορά.
Η Warba Bank έχει συμπεριληφθεί στο Μητρώο Ισλαμικών Τραπεζών της Κεντρικής Τράπεζας του Κουβέιτ για περισσότερα από δέκα χρόνια. Τον Ιούνιο, η Meta και περισσότερες από 30 άλλες μεγάλες εταιρείες περιεχομένου metaverse δημιούργησαν το Forum for Global Strategy Development for the Virtual World.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης