Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Εν μέσω ζημίας άνω του 1 τρισ. στα κρυπτονομίσματα... κάποιοι κέρδισαν

Εν μέσω ζημίας άνω του 1 τρισ. στα κρυπτονομίσματα... κάποιοι κέρδισαν
Τα funds που στηρίζονται σε αλγόρυθμους είχαν καλύτερα αντανακλαστικά στην πτώση των κρυπτονομισμάτων
Παρά το γεγονός ότι έχουν εξαλειφθεί τρισεκατομμύρια από τη συνολική αξία των κρυπτονομισμάτων πρόσφατα, προκαλώντας μεγάλες απώλειες σε πολλούς επενδυτές και κεφάλαια, ορισμένα κεφάλαια που βασίζονται σε αλγόρυθμους για να έχουν μεγάλες αποδόσεις από τις μειώσεις της αξίας των κύριων κρυπτονομισμάτων, όπως το bitcoin, το ether και το luna, σημείωσαν σημαντικά κέρδη.
Με άλλα λόγια τα funds που βασίζονται σε υπολογιστές επωφελούνται από την τρέχουσα αναταραχή στις αγορές κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με έκθεση των Financial Times.
Ποια ήταν αυτά;
Το KPTL Arbitrage Management, του πρώην trader των Lehman Brothers και Morgan Stanley, Jay Janer, ήταν μεταξύ της ομάδας επενδυτών που επωφελήθηκαν.
Το fund Jahner's Appia σημείωσε μεγάλες αποδόσεις επίσης, τοποθετώντας μια σειρά από σύντομα στοιχήματα στο luna καθώς η αξία του κρυπτονομίσματος έπεσε από τα 80 δολάρια σε σχεδόν μηδέν, πιάνοντας περίπου τα δύο τρίτα αυτής της πτώσης σύμφωνα με τους FT.
Άλλα κεφάλαια, συμπεριλαμβανομένης της Systematica Investments της Leda Braga και του hedge fund Florin Court, με έδρα το Λονδίνο, αναφέρεται επίσης ότι επωφελήθηκαν από το sell-off σε bitcoin και ether.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης