Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Bitcoin μπορεί να εκτοξευτεί στα 100.000 δολ. σε 12 μήνες - Ανησυχία για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές

tags :
Το Bitcoin μπορεί να εκτοξευτεί στα 100.000 δολ. σε 12 μήνες - Ανησυχία για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές
Εάν η πρόβλεψη του Trenchev επιβεβαιωθεί, τότε η τιμή του Bitcoin θα πρέπει να υπερδιπλασιαστεί φέτος
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση ότι το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 100.000 δολ. μέσα σε ένα χρόνο, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Nexo, Antoni Trenchev.
Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές του Bitcoin, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να υποχωρήσει παράλληλα με τις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές καθώς η Fed αρχίζει να αποσύρει το πρόγραμμα τόνωσης της οικονομίας.
Αλλά αυτό μπορεί με τη σειρά του να «δώσει περαιτέρω ώθηση στα κρυπτονομίσματα» συμπλήρωσε, καθώς «ένα κραχ στις μετοχές θα μπορούσε να σημαίνει ότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ θα επιστρέψει στη χαλάρωση σε χρόνο μηδέν».
Εάν η πρόβλεψη του Trenchev επιβεβαιωθεί, τότε η τιμή του Bitcoin θα πρέπει να υπερδιπλασιαστεί φέτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον Ιανουάριο του 2020, ο ίδιος είχε προβλέψει ότι η τιμή του Bitcoin θα ξεπερνούσε τα 50.000 δολ. μέχρι το τέλος του ίδιου έτους. Ωστόσο, η πρόβλεψη του δεν επιβεβαιώθηκε. Το Bitcoin κατάφερε να ξεπεράσει μόλις τα 29.000 δολ. το 2020. Αλλά το κρυπτονόμισμα ξεπέρασε τα 50.000 δολ. τον Φεβρουάριο του 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης