Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Cardano: Αύξηση 30% στο ADA τις τελευταίες 7 ημέρες

tags :
Cardano: Αύξηση 30% στο ADA τις τελευταίες 7 ημέρες

Kατά 2 δισεκατομμύρια δολάρια ξεπέρασε τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών του blockchain του Εthereum το Cardano, με την τιμή του ADA να εκτοξεύεται κατά 30% τις τελευταίες 7 ημέρες.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου το Cardano είχε περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών ενώ το Ethereum κατέγραψε περίπου 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμενόμενη κυκλοφορία του πρωτοκόλλου αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου, SundaeSwap, τοποθετείται σήμερα 20 Ιανουαρίου.e
Αυτό το έργο προσφέρει μια Initial Stake Pool Offering (ISO), επιτρέποντας στους κατόχους Cardano να εκχωρήσουν τα νομίσματά τους.
Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Αύξηση 30% στο ADA τις τελευταίες 7 ημέρες

Το Cardano δεν γνώρισε μόνο αύξηση στον όγκο των συναλλαγών.
Έχει δει την αξία του να αυξάνεται κατά 30% τις τελευταίες επτά ημέρες.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα , το ADA έχει αυξηθεί κατά πάνω από 20% τις τελευταίες 30 ημέρες επίσης.
Ωστόσο, το νόμισμα έχει χάσει μερικά από τα κέρδη του τις τελευταίες 24 ώρες, περίπου 2%. Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 1,35 δολάρια.
Η πρόσφατη άνοδος της αξίας του, παράλληλα με τον όγκο των συναλλαγών του, υποδηλώνει την ανάπτυξη των έργων που χρησιμοποιούν πλέον το blockchain του Cardano και την ικανότητά του στα έξυπνα συμβόλαια.

Pavia

Στο μεταξύ, η εφαρμογή παιχνιδιών Pavia κυκλοφόρησε στο δίκτυο Cardano την περασμένη εβδομάδα, ούσα το πρώτο metaverse project στο blockchain.
Περίπου 100.000 «τεμάχια γης» εκδόθηκαν στο Pavia , καθένα από τα οποία «κόπηκε» ως NFT με μεμονωμένες «συντεταγμένες». Πάνω από το 60% αυτών προπωλήθηκαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2021, ενώ τα υπόλοιπα θα ξεκινήσουν να πωλούνται το πρώτο τρίμηνο του 2022.
Το εγγενές token του Pavia λειτουργεί ως νόμισμα εντός παιχνιδιού, το 25% του οποίου δόθηκε στους κατόχους γης NFT τον Δεκέμβριο του 2021. Τα δεδομένα από το MuesliSwap, ένα ανταλλακτήριο που βασίζεται στο Cardano, δείχνουν ότι τα tokens του Pavia πωλούνται για λίγο περισσότερα από 20 σεντ, με το market cap να ξεπερνά τα 107 εκατομμύρια δολάρια.
Το project έρχεται σε μια εποχή που εικονικά οικόπεδα πωλούνται για εκατομμύρια δολάρια σε εικονικά οικοσυστήματα, χτισμένα σε blockchains όπως το Ethereum.
Τα οικόπεδα στo Pavia πωλούνται έως και 30.000 cardano (≈ 45.600 $ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) στην αγορά Cardano NFT CNFT.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης