Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η Melania Trump θα πουλήσει το πρώτο της NFT μέσα στις γιορτές

Η Melania Trump θα πουλήσει το πρώτο της NFT μέσα στις γιορτές
Τα NFTs (Non-Fungible Tokens) είναι ψηφιακά πιστοποιητικά ιδιοκτησίας και αυθεντικότητας

Η Melania Trump θα πουλήσει το πρώτο της NFT κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
Το NFT ονομάζεται «Melania's Vision» και είναι σε στυλ ακουαρέλα που «ενσαρκώνει τα μπλε του κοβαλτίου μάτια της κυρίας Trump, προσφέροντας στον συλλέκτη ένα φυλαχτό που θα εμπνέει", αναφέρει ανακοίνωση.
Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, επιδιώκοντας να επωφεληθεί από την αυξανόμενη ζήτηση για τα NTF (Non-Fungible Tokens) των κρυπτονομισμάτων, θα χρησιμοποιήσει το blockchain Solana και θα δέχεται τόσο το κρυπτονόμισμα SOL όσο και πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω του MoonPay.
Τα NFTs (Non-Fungible Tokens) είναι ψηφιακά πιστοποιητικά ιδιοκτησίας και αυθεντικότητας, που αντιστοιχούν σε μοναδικά αντικείμενα, ψηφιακά ή και φυσικά.
Βασισμένα στην τεχνολογία blockchain επιτρέπουν για πρώτη φορά σε ένα ψηφιακό αρχείο (λ.χ. ένα video ή μια φωτογραφία) να έχει πιστοποιημένο δημιουργό και ιδιοκτήτη.
Επιπλέον, ένα ψηφιακό αρχείο αποκτά σπανιότητα, αφού ο δημιουργός του, όταν εκδίδει το NFT, ορίζει τον αριθμό των αντιτύπων του.

 

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης