Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bank of America: Γιατί αξίζει κανείς να προσέξει το Avalanche - Εκτίναξη 2.869% το 2021

Bank of America: Γιατί αξίζει κανείς να προσέξει το Avalanche - Εκτίναξη 2.869% το 2021
Το AVAX, το εγγενές token της Avalanche, είναι το 12ο μεγαλύτερο σε χρηματιστηριακή αξία κρυπτονόμισμα

H δυνατότητα της πλατφόρμας Avalanche να ενσωματώνει τη λειτουργία των «έξυπνων» συμβολαίων, ενώ παράλληλα παραμένει ασφαλής και αποκεντρωμένη, καθιστά το blockchain μια αξιόπιστη εναλλακτική έναντι του Ethereum για DeFi projects, NFT, παιχνίδια και άλλα περιουσιακά στοιχεία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Βank of America.
«Τα υποδίκτυα του Avalanche επιτρέπουν ταχύτερο χρόνο μέχρι την οριστικοποίηση (διακανονισμός) και χαμηλότερο κόστος», με την επικύρωση περίπου 4.500 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο, έγραψαν αναλυτές με επικεφαλής τον Alkesh Shah στο σημείωμα που δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου.
Η «κλειδωμένη» αξία (value locked) του Avalanche ή η αξία των tokens που φυλάσσονται στα πρωτόκολλα DeFi έχει αυξηθεί κατά 21% έναντι του προηγούμενου μήνα ενώ έχει εκτιναχθεί κατά 6.255% από τον Αύγουστο, ανέφεραν οι αναλυτές της τράπεζας.
«Η απόφαση της Deloitte να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Avalanche δείχνει πώς οι εταιρείες μπορούν να «αξιοποιήσουν την τεχνολογία blockchain για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και να μειώσουν το κόστος του» πρόσθεσε η Bank of America.
Το AVAX, το εγγενές token της Avalanche, είναι τώρα το 12ο μεγαλύτερο σε χρηματιστηριακή αξία κρυπτονόμισμα, στα 22,6 δισεκατομμύρια δολάρια, έχοντας σημειώσει αύξηση 2.869% φέτος, καταλήγει στο report.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης