Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Καλλιτέχνιδα πουλά ωάρια της ως NFT στο πλαίσιο event

tags :
Καλλιτέχνιδα πουλά ωάρια της ως NFT στο πλαίσιο event
Η ίδια ανακοίνωσε ότι θα πρόκειται για έναν πίνακα με τον τίτλο «Ζήσε», ο οποίος θα περιλαμβάνει ένα συμβόλαιο που θα υπόσχεται την προσφορά ενός ωαρίου της στον αγοραστή, και ο οποίος θα πωληθεί ως NFT

Σε μία ιδιαίτερη πώληση προχωρά μία καλλιτέχνιδα.
Η Narine Arakelian είναι μια 42χρονη καλλιτέχνιδα από την Αρμενία, η οποία αποφάσισε να πωλήσει τα ωάριά της ως NFT, στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού event «Art Basel Miami Beach».
Σύμφωνα με το Page Six, η ίδια ανακοίνωσε ότι θα πρόκειται για έναν πίνακα με τον τίτλο «Ζήσε», ο οποίος θα περιλαμβάνει ένα συμβόλαιο που θα υπόσχεται την προσφορά ενός ωαρίου της στον αγοραστή, και ο οποίος θα πωληθεί ως NFT.
Το NFT (Non-Fungible Tokens) βασίζεται στην τεχνολογία blockchain –αυτή δηλαδή των κρυπτονομισμάτων– και αφορά σε μία νέα μορφή asset, σε έναν τύπο ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου ή αλλιώς σε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που αντιστοιχεί σε κάποιο αντικείμενο και το οποίο «εκδίδει» ο ιδιοκτήτης του.
Θεωρείται μορφή ψηφιακής τέχνης, καθώς με το NFT, ο δημιουργός πιστοποιεί τη μοναδικότητα ενός έργου του μέσω τεχνολογίας blockchain.
Η αγορά και πώληση των NFTs γίνεται με κρυπτονομίσματα.
Η Arakelian εξέφρασε την ελπίδα ότι το άτομο που θα αγοράσει το συγκεκριμένο NFT θα μπορέσει να συλλάβει, με τη βοήθεια του ωαρίου της, θέλοντας να βοηθήσει πιθανόν κάποιο ζευγάρι που αντιμετωπίζει δυσκολίες.
«Είμαι τόσο χαρούμενη που θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί μέσα από τα έργα μου» σημείωσε η ίδια, η οποία σημειωτέον είναι μητέρα ενός 21χρονου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης