Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ισραήλ: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για απάτη δεκάδων εκατ. ευρώ με κρυπτονομίσματα

Ισραήλ: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για απάτη δεκάδων εκατ. ευρώ με κρυπτονομίσματα
Η αστυνομία της Ιερουσαλήμ συνέλαβε τον Hogeg και ακόμη επτά άτομα ως υπόπτους για απάτη που σχετίζεται με τα κρυπτονομίσματα και αφορά υπεξαίρεση δεκάδων εκατ. ευρώ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο Ισραήλ η είδηση της σύλληψης του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Mose Hogeg, ο οποίος κατηγορείται για απάτη με κρυπτονομίσματα.
Η αστυνομία της Ιερουσαλήμ συνέλαβε τον Hogeg και ακόμη επτά άτομα ως υπόπτους για απάτη που σχετίζεται με τα κρυπτονομίσματα και αφορά υπεξαίρεση δεκάδων εκατ. ευρώ.
Ομάδα αστυνομικών έκανε αιφνιδιαστικά έφοδο και προχώρησε σε κατασχέσεις αποδεικτικών στοιχείων από τα γραφεία της εταιρίας του Hogeg και από τις κατοικίες των υπόπτων.
Ο Hogeg είναι ύποπτος και για άλλα εγκλήματα, αφού ένα γνωστό μοντέλο κατήγγειλε πως όταν ήταν 17 ετών δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον επιχειρηματία.
Ο Hogeg ήταν ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ τα τελευταία τρία χρόνια και ήρθε σε εμπορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, η οποία μετά τη σύλληψη του ανακοίνωσε πως ακυρώνει το συμβόλαιο συνεργασίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης