Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ειδική ομάδα εργασίας για τα κρυπτονομίσματα αναζητά το Twitter

Ειδική ομάδα εργασίας για τα κρυπτονομίσματα αναζητά το Twitter
Ο Dorsey, γνωστός οπαδός του bitcoin, έχει διαμηνύσει εδώ και καιρό ότι θέλει να ενσωματώσει τα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού στο Twitter

To Twitter έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα εργασίας για τα κρυπτονομίσματα, σε μια ακόμα κίνηση υπό τον CEO, Jack Dorsey, για την επέκταση στα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές.
Ειδικότερα, το κοινωνικό δίκτυο προσέλαβε των Tes Rinearson για να ηγηθεί του τμήματος Twitter Crypto και να «διαμορφώσει τη στρατηγική για το μέλλον των crypto στο Twitter».
«Εξερευνούμε τρόπους για να ενσωματώσουμε αποκεντρωμένες τεχνολογίες στα προϊόντα μας και την υποδομή μας» ανακοίνωσε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα εξερευνά την πραγματοποίηση πληρωμών με κρυπτονομίσματα, τρόπους για όσους δημιουργούν περιεχόμενο να αμείβονται με κρυπτονομίσματα και «την αποκέντρωση των κοινωνικών δικτύων».
Ο Dorsey, γνωστός οπαδός του bitcoin, έχει διαμηνύσει εδώ και καιρό ότι θέλει να ενσωματώσει τα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού στο Twitter.
Τον Σεπτέμβριο, το Twitter ανακοίνωσε ότι εισάγει ένα νέο εργαλείο το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φιλοδωρήματα σε άλλους για το περιεχόμενό τους με τη χρήση bitcoin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης